Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik táska lenne a jobb?

Melyik táska lenne a jobb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

vagy

[link]

Most megyek 9.be de nem tudom melyik lenne a jobb, igaz a felsőt megvettük, de 2 táska között még mindig nem tudok dönteni! (mivel jóba vagyunk a nővel ahol megvettük így mondta ha nem tetszik visszavihetem)érdekelne a ti véleményetek is! melyik lenne a hasznosabb illetve a célszerűbb? mert eddig mindig hátizsákom volt.. köszönöm előre is!

2012. júl. 20. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
amúgy ez 2 táska és a második egy szar első sem vmi atom de jobb
2012. júl. 20. 23:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Mindegyik tucat, drága és ócska, hamar tönkre fog menni a pántjánál. Az 2. nőiesebb. De semmi stílus nincs bennük.
2012. júl. 26. 22:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Gimiben nem divat?? Akkor úgy látszik, hogy 2011 (mikor érettségiztem) már nagyon régen volt. Én, és még nagyon sokan, hátizsákot hordtam, szép virágmintás volt, nagyon szerettem.

Majd később a hátfájás biztos nagyon divatos lesz... Ilyen sok cuccot nem jó ilyen táskában vinni. Maximum az egyetemen/fősulin lehet praktikus, ahol sokszor elég lapokat bevinni az órákra.

2012. júl. 26. 23:25
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

Én válltáskát hordtam 1-2 éve, és gerincferdülésem lett :D

Igaz nem fáj, és csak enyhe, de sajna ezt okozza, figyi nem lesz semmibe jobb a gimi, több lesz a cuccod, lefog szakadni a vállad minden egyes nap, főleg ha tesi is van.

Igaz én szakközépbe járok (aki lenéz emiatt arról megvan a véleményem mert én akartam ide jönni nem csak ide vettek fel) de itt mindenki szinte hátizsákot hord. Nem fognak lenézni, és kényelmsebb is lesz. De majd rájössz magadtól.

2012. júl. 27. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!