Melyik táska jobb szerintetek? (kép lent)
2012. jún. 18. 17:31
1/12 anonim válasza:
Nekem a középső tetszik a legjobban
2/12 anonim válasza:
Nekem is a 2. tetszik a legjobban.
3/12 anonim válasza:
2.
Az első túl cicababás. A harmadik szimplán nem tetszik.
5/12 anonim válasza:
Hát ha muszáj választani a 3. - bár az se kifejezetten, mert a kamu LV táskáktól kiráz a hideg is.
6/12 anonim válasza:
az első az nagyon jó.
a második annyira nem.
3 öreges..
21/L
7/12 anonim válasza:
2. tetszik legjobban. Az elsőből sokat látni az utcákon, és nekem túl színes, a harmadik meg tényleg öreges.
9/12 anonim válasza:
Mindegy, csak ne gagyi utánzat legyen. 17ezerért új L.V. a lof.szt...
10/12 sweetsugar válasza:
Nekem az első tetszik a legjobban,bár arról ordít,hogy nem eredeti(ez nem tudom mennyire zavar,hogy mindenki tudja,hogy hamisított)a második ugyan ez:)
Szerintem inkább vegyél egy kevésbé márkás táskát,vannak nagyon szépek,de mindenesetre már annyira elcsépelt,hogy minden 2.embernek LV táskája van.Szerintem ezek sokkal jobbak:
De én épp a mai nap vettem az Al Barakában,egy gyönyörű táskát 6000Ft-ért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!