Melyik táska lenne a jobb?
Figyelt kérdés
vagy
Most megyek 9.be de nem tudom melyik lenne a jobb, igaz a felsőt megvettük, de 2 táska között még mindig nem tudok dönteni! (mivel jóba vagyunk a nővel ahol megvettük így mondta ha nem tetszik visszavihetem)érdekelne a ti véleményetek is! melyik lenne a hasznosabb illetve a célszerűbb? mert eddig mindig hátizsákom volt.. köszönöm előre is!
2012. júl. 20. 19:38
1/14 anonim válasza:
Felesleges ilyet venni,hátizsákot hordj! Egészségesebb és elbírod! Ha kevés cucc van akkor meg inkább alsó
2/14 A kérdező kommentje:
De már nem tetszenek a hátizsákok, meg amúgy is a gimibe már nem divat! ezért néztem ilyen táskát.. hát lesz könyv bőven az biztos..! de köszi a választ, ment a zöld kéz!
2012. júl. 20. 19:47
3/14 anonim válasza:
ezek közül a 2. tetszik. :) ha kevés cuccod van, szerintem inkább rendes táska kell, legalábbis én biztosan olyan vennék.
4/14 anonim válasza:
Nekem mind a kettő tetszik, egy kilencedikesnek viszont jobb az első, nem tudom miért, de egy kilencedikest jobban el tudok képzelni egy olyan táskához. :))
A másodiknak jó a fazonja, de mintája nem jó, mert sportos, nem pedig nőies, a táska fazonjához viszont nőiesebb minta jobban illene.
Tehát én örülnék az első képen látható táskámnak! Szerintem szuper!
5/14 anonim válasza:
Nekem a 3. tetszik a legjobban. Praktikus a kétféle vállmegoldása is :D
6/14 anonim válasza:
3. kép vagyis a második táska klasszabb. már az is mellette szól, hogy ilyen fazon sokkal kevesebb jön majd szembe.
7/14 anonim válasza:
"Gimibe már nem divat" LOL! Miért gondol minden 8.os úgy a gimire mintha mittudomén mi lenne??? Ugyanolyan mint az általános...én felváltva hordtam több táskát,és képzeld hátizsákot is fel mertem venni,és nem csak én,még vagy több 100an. Na erre varrjál gombot.
8/14 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem hogy a masodik taskanak egy fogoja van( vagyis nem tudom a vallamon keresztbe tenni) csak a vallamra tudom felvenni
2012. júl. 20. 20:07
9/14 A kérdező kommentje:
jo akkor te hord azt en meg ezt;) nem erdekel.. a tobbinek koszonom a normalis valaszt ! ment a zold kez!
2012. júl. 20. 20:09
10/14 anonim válasza:
Majd ha gerincferdülésed lesz és fájni fog a hátad: Mi szóltunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!