Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik táska lenne a jobb?

Melyik táska lenne a jobb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

vagy

[link]

Most megyek 9.be de nem tudom melyik lenne a jobb, igaz a felsőt megvettük, de 2 táska között még mindig nem tudok dönteni! (mivel jóba vagyunk a nővel ahol megvettük így mondta ha nem tetszik visszavihetem)érdekelne a ti véleményetek is! melyik lenne a hasznosabb illetve a célszerűbb? mert eddig mindig hátizsákom volt.. köszönöm előre is!

2012. júl. 20. 19:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Felesleges ilyet venni,hátizsákot hordj! Egészségesebb és elbírod! Ha kevés cucc van akkor meg inkább alsó
2012. júl. 20. 19:45
 2/14 A kérdező kommentje:
De már nem tetszenek a hátizsákok, meg amúgy is a gimibe már nem divat! ezért néztem ilyen táskát.. hát lesz könyv bőven az biztos..! de köszi a választ, ment a zöld kéz!
2012. júl. 20. 19:47
 3/14 anonim ***** válasza:
ezek közül a 2. tetszik. :) ha kevés cuccod van, szerintem inkább rendes táska kell, legalábbis én biztosan olyan vennék.
2012. júl. 20. 19:49
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekem mind a kettő tetszik, egy kilencedikesnek viszont jobb az első, nem tudom miért, de egy kilencedikest jobban el tudok képzelni egy olyan táskához. :))

A másodiknak jó a fazonja, de mintája nem jó, mert sportos, nem pedig nőies, a táska fazonjához viszont nőiesebb minta jobban illene.

Tehát én örülnék az első képen látható táskámnak! Szerintem szuper!

2012. júl. 20. 19:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 3. tetszik a legjobban. Praktikus a kétféle vállmegoldása is :D
2012. júl. 20. 19:58
 6/14 anonim ***** válasza:
3. kép vagyis a második táska klasszabb. már az is mellette szól, hogy ilyen fazon sokkal kevesebb jön majd szembe.
2012. júl. 20. 19:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
"Gimibe már nem divat" LOL! Miért gondol minden 8.os úgy a gimire mintha mittudomén mi lenne??? Ugyanolyan mint az általános...én felváltva hordtam több táskát,és képzeld hátizsákot is fel mertem venni,és nem csak én,még vagy több 100an. Na erre varrjál gombot.
2012. júl. 20. 20:06
 8/14 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem hogy a masodik taskanak egy fogoja van( vagyis nem tudom a vallamon keresztbe tenni) csak a vallamra tudom felvenni
2012. júl. 20. 20:07
 9/14 A kérdező kommentje:
jo akkor te hord azt en meg ezt;) nem erdekel.. a tobbinek koszonom a normalis valaszt ! ment a zold kez!
2012. júl. 20. 20:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha gerincferdülésed lesz és fájni fog a hátad: Mi szóltunk!
2012. júl. 20. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!