Milyen az alakom? (kép)
Szeretnék fogyni. 15 éves vagyok 165 centi és 55 kiló.
Sokak szerint inkább erős a csontom,azért tűnök kövérnek.A képen még talán tűrhető,de ha leülök 3 nagy úszógumim van.Mennyit kellene,hogy fogyjak?
te nagyon bolond vagy :D nehogy fogyjál....nézdmár meg... szinte tökéletes az alakod... :) de komolyan...örülnék ha nekemis ilyen lenne,pedig 169 cm és 58 kg vagyok és akkora a csipőm mint egy ház :'(
szoval ez pont jó :)
Köszönöm a válaszaitok.
De akkor mért van akkora úszógumim? Tényleg nagyon nagy.
Utolsó, de egy f-sz vagy ne írjál már neki ilyeneket! :DDD
Mondjuk nem tagadom, nekem is bejössz, sőt... :D
Gyönyörű vagy, nem kell fogynod! Esetleg tornázz, akkor elégedettebb leszel magaddal és a hasad is laposabb, jobb tartású lesz biztos.
De szerintem nincs vele gond.
Am tetszik a "ruhád" és a kép alapján többnek gondoltalak volna, mint 15 :D
De tényleg ne akarj már fogyni!!!
De csinos vagy!!:)
Nehogy fogyjál,tök jó az alakod,inkább mozogj sokat,fuss,bicózz,járj konditerembe ha van rá pénzed,ha nincs vegyél fittnesz dvd-t és mozogj arra!!De fogynod nem kell!
Egyébként én is ilyen vagyok,h amikor leülök nekem is úszógumim van,de mozgok én is,hogy javuljon!:)
165 centi és 55 kiló.....nekemis ez a célom, már vagy 2 éve :D énis 165 centi vagyok, de csak 52 kilo, éas az istennek sem tuzdok felhízni 55re, pedig annyi szeretnék lenni, mert az pont ideális.
az úszógumik pedig nemazért vannak ott, mert dagadt vagy, hanem egyszerűen azért, mert nem feszes a hasad. gyúrjál hasra és nemlesznek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!