Fiúknak bejön az ilyen haj?
Most ez nem egy ilyen általános buta kérdés, hogy jajj akkor most ez bejön-e, hanem arról van szó, hogy én főleg nyáron szeretem így hordani a hajam, mert kényelmesebb, nem izzad a tarkóm meg a fejem stb. De egy fiú haveromnak véletlenül kicsúszott a száján, hogy milyen sz@r így a lányok haja. Én persze egyből magamra vettem, pedig másik lánnyal kapcsolatban mondta, de neki nem esett le, hogy nekem is pont kontyban volt így a hajam.
Most ez tényleg ennyire számít? :( És tényleg gáz?
en is igy hordom es sok ismerosom is...
de ha szerinte gaz akkor probaljon meg egesznap meglenni hosszu dus hajjal...majd ha o kibirja akkor dumaljon..
Most meg leszek kövezve, de engem erre emlékeztet:
Persze én is ilyenkor kontyban hordom a hajam, de nem a fejem tetejére tűzöm fel, hogy úgy nézzek ki, mint egy Teletubby. Nem tudom miért gondolják, hogy csak oda lehet tűzni, hogy ne melegítsen... Amúgy sokan így hordják, mert ez a divat. Közben meg egyik-másik nagyon röhejesen tud kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!