Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak bejön az ilyesmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak bejön az ilyesmi alkat? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

Még mielőtt azt gondolnátok magamat akarom zsűriztetni: nem én vagyok a képen, de ilyesmi alkatot szeretnék. Az ilyesmi tetszik a pasiknak egyáltalán? Jónak számít?

2011. jún. 4. 22:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem sok látszik a nő alakjából.
2011. jún. 4. 22:41
 2/22 anonim ***** válasza:
Nem is az alkatra vagy kíváncsi, hanem a fenékre:D Láttam már jobb feneket is:)
2011. jún. 4. 22:42
 3/22 anonim ***** válasza:

alkaton nem tudsz változtatni az adottság... hát igen a képről is látszik hogy agya nincs mer az lemadart, végülis már hasonlitasz is rá...

alakodat tudod formálni esetleg, alkatot felejtsd el...

2011. jún. 4. 22:43
 4/22 anonim ***** válasza:
Be hát! :)
2011. jún. 4. 22:44
 5/22 anonim ***** válasza:

Igen szerintem nem csúnya hiszen nem kövér ,de nem is egy szál bél.

Van 1 picike feneke ami lehetne nagyobb is meg van melle is.

Összességében azt mondom ,hogy szép ,de sajnos fejet nem mutatsz így nem lehet teljes véleményt formálni.

Annak aki azt írta ,hogy agya nincs annak üzenném ,hogy neki nincsen agya ugyanis ismeretlenül NEM szabad senkit sem elítélni.Nem tudhatod ,hogy ki ez a lány mit tanul ,hogy tanul kik a barátai.Azt meg csak abból derítheted ki ,hogy mennyire buta vagy okos ,hogy beszélsz vele.

Mellesleg az ,hogy valaki hogyan néz ki az csak az első benyomás.Ugyanis lehet valaki nem szép ,de belül a legszebb lánynál is több van benne.

2011. jún. 4. 22:53
 6/22 anonim ***** válasza:
Nem, nekem olyan nyomi, jehova tanujának tűnik, azok ilyen löttyedtek, vagy esetleg vegetáriánusnak
2011. jún. 4. 22:58
 7/22 anonim ***** válasza:

Átlagos alkat egy kicsit nagyobb fenékkel.

Szerintem semmi gond vele.

8/22 anonim ***** válasza:
88%
testéhez képest nagy a segge
 9/22 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem aránytalan és formátlan :)
2011. jún. 4. 23:06
 10/22 A kérdező kommentje:
Ez érdekes...Máshol azt írják, hogy tetszik ha egy lánynak kicsit nagyobb feneke van, most meg leszóljátok. Vagy ennyire ne legyen nagy? :D
2011. jún. 4. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!