Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak bejön az ilyesmi alkat? (Kép)
Figyelt kérdés
Még mielőtt azt gondolnátok magamat akarom zsűriztetni: nem én vagyok a képen, de ilyesmi alkatot szeretnék. Az ilyesmi tetszik a pasiknak egyáltalán? Jónak számít?
2011. jún. 4. 22:40
11/22 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem átlagos :)
12/22 jin válasza:
50 èv koruli nonek teljesen elfogadhato!
13/22 anonim válasza:
Az alkatahaoz kepest szep nagy feneke van, pont ezert bejovos!
15/22 anonim válasza:
nagy segge van, lehetne kisebb. de amúgy semmi baj nincs vele
16/22 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy mekkora segge van az alkatához, hanem az, hogy látszik, hogy sportot csak tv-ben látott.
17/22 anonim válasza:
09:00:
Nem arrol van szo hogy mennyire sportos vagy nagy, stb. A feltett kerdes az volt hogy bejon-e a ferfiaknak. Ranezel a kepre es rogton tudod: igen/nem :)
18/22 Anders válasza:
hát inkább ronda mint szép. Képzelem milyen lehet a feje, valószínúleg a szebbik részét mutatta ami ilyen, akkor a feje olyan lehet amitől nem tudnék elaludni 3 napig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!