Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak:Nektek bejön egy fiús lány?
Nem úgy értem,h kajak olyan mint egy fiú.Hanem példa:néha káromkodik,nem hagyja magát ha úgy van,val nem egy szerény lány.Nem öltözik lányosan,inkább lazán,rövid haja van,de jól áll neki.
Járnátok egy ilyen lánnyal?
Véleményeket kérek.
én ugyan lány vagyok, de egyes fiúk azért szeretik a fiús lányokat, mert:
-jó a humoruk (állítólag)
-nem foglalkoznak, panaszkodnak a saját külsejükre
-nem sminkelik ki magukat hosszú órákon át
-nem kérdezgetik, milyen alkalomhoz illő ruhát vegyenek fel
-nem költik ruhákra állandóan a pénzüket
-nem viselnek kivágott ruhákat, nem bújtatják ki a mellüket, nem viselnek idegesítő színű ruhákat
-együtt lehet nézni a meccset
-nem hisztiznek, okosan kezelik a helyzetet
-a féltékenységről azonban nem tudok mit mondani. Én fiús természetű vagyok. Ha lenne párom és más nőt nézne meg, nem rendeznék jelenetet, mert nem bizti, hogy magát a csajt bambulta, hanem a ruháját meg ilyenek. Régen a buszmegállóba két haver beszélgetett valamiről, majd elment egy lány előttük lilás-sárgás ruhában, ők meg kerek szemekkel bambultak utána. Majd egyikük azt mondta, hogy ő biztos nem engedné meg a csajának, hogy ilyenben járkáljon. Míg a másik azt mondta, hogy az ő csaja fiús, nem kell aggódnia emiatt. Ezt hallván el kellett takarnom a számat, hogy ne lássák a nevetésemet. Annyira vicces volt! xD xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!