Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknak:Nektek bejön egy fiús...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak:Nektek bejön egy fiús lány?

Figyelt kérdés

Nem úgy értem,h kajak olyan mint egy fiú.Hanem példa:néha káromkodik,nem hagyja magát ha úgy van,val nem egy szerény lány.Nem öltözik lányosan,inkább lazán,rövid haja van,de jól áll neki.

Járnátok egy ilyen lánnyal?

Véleményeket kérek.

2011. ápr. 25. 21:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem
2011. ápr. 25. 21:50
 2/14 anonim ***** válasza:
nem
2011. ápr. 25. 21:53
 3/14 valaki a tömegből ***** válasza:
Azt hiszem igen feltéve hogy nem egy bunkó, az egyik osztálytársamnak nagyon bejönnek az ijen lányok ő egyből igent mondana.
2011. ápr. 25. 22:02
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

én ugyan lány vagyok, de egyes fiúk azért szeretik a fiús lányokat, mert:

-jó a humoruk (állítólag)

-nem foglalkoznak, panaszkodnak a saját külsejükre

-nem sminkelik ki magukat hosszú órákon át

-nem kérdezgetik, milyen alkalomhoz illő ruhát vegyenek fel

-nem költik ruhákra állandóan a pénzüket

-nem viselnek kivágott ruhákat, nem bújtatják ki a mellüket, nem viselnek idegesítő színű ruhákat

-együtt lehet nézni a meccset

-nem hisztiznek, okosan kezelik a helyzetet

-a féltékenységről azonban nem tudok mit mondani. Én fiús természetű vagyok. Ha lenne párom és más nőt nézne meg, nem rendeznék jelenetet, mert nem bizti, hogy magát a csajt bambulta, hanem a ruháját meg ilyenek. Régen a buszmegállóba két haver beszélgetett valamiről, majd elment egy lány előttük lilás-sárgás ruhában, ők meg kerek szemekkel bambultak utána. Majd egyikük azt mondta, hogy ő biztos nem engedné meg a csajának, hogy ilyenben járkáljon. Míg a másik azt mondta, hogy az ő csaja fiús, nem kell aggódnia emiatt. Ezt hallván el kellett takarnom a számat, hogy ne lássák a nevetésemet. Annyira vicces volt! xD xD

2011. ápr. 25. 22:04
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jól néz ki, akkor miért ne jönne be? A személyiségére meg ennyiből úgyse lehet érdemben következtetni.
2011. ápr. 25. 22:04
 6/14 anonim válasza:
a haja inkább ne legyen rövid de a többi oké
2011. ápr. 25. 22:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten bejönnek a fiús lányok.Sajnos kevés van ilyen nő.Nem kell féltenem nem nyávog amit én kifejezetten nem bírok.Én nagyon jól ellennék vele:)
2011. ápr. 25. 22:20
 8/14 anonim válasza:
nah, csak bejött a divatba a fiús lány is a lányos fiúk után :D
2011. ápr. 25. 23:44
 9/14 anonim ***** válasza:
NEM
2011. ápr. 26. 01:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Talán.
2011. ápr. 26. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!