Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen lett ez a tetkó?

Milyen lett ez a tetkó?

Figyelt kérdés

tegnap már feltettem ezt a kérdést csak más kategóriában, de nem sok választ kaptam, ezért írom ki ide is:

bnőm varratta, és én is annál szeretném, aki ezt csinálta. még nem beszéltem vele személyesen, csak a képet láttam. Szerintetek ez mennyi lehetett?

Hogy tudjak viszonyítani, amit én kitaláltam, az mennyi lenne

jól varr? nekem mondjuk tetszik, de nem értek hozzá

asszem tegnap vagy tegnapelőtt csinálták, még friss

[link]

2012. júl. 13. 18:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
érdekes, amíg nem írtam, h otthoni, addig nem volt ekkora az ellenszenv :/
2012. júl. 14. 00:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg teljesen jól dolgozik, és jól csinálta meg a madarakat is, noha én rühellem, mert tucat tetkó
2012. júl. 14. 15:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Figyelj ember akkor csináltasd meg vele a tetkód,és ne sírj ha jó gagyi lesz,örülj,hogy ismeretlenül is próbállak lebeszélni....de ha gagyi kell akkor hajrá!!!!

Ilyen körökben mozgok.tudom mi a minőség...a madarak nem rosszak,de többi gagyi!!!!

na ez minőségi munka

,remélem látod a különbséget,bár....

na ez kutya tetkó:

[link]

2012. júl. 14. 18:16
 14/15 gabriell88 ***** válasza:

Én sem szaloban tetováltattam a farkasom, de szép lett, gyorsan és jól dolgozott.már 4 hónapja rajtam van, semmi bajom.

Viszont, ő tényleg nem szépen dolgozik.. Látszik a kutyán, szerintem még nézz szét.

Az enyém egy ötös volt és 7 cm-es, de sztem ez emberfüggő

2012. júl. 17. 11:52
 15/15 anonim ***** válasza:

A madarak jók (azonkívül, hogy unalmas tucat tetkó), de a többi borzalom!

Én nem vagyok az otthoniak ellen, egy volt tetoválóm is már otthon dolgozik és szépen.

Ilyen egy szép ló: [link]

Ilyen egy szép kutya: [link]

2012. aug. 17. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!