Milyen lett ez a tetkó?
tegnap már feltettem ezt a kérdést csak más kategóriában, de nem sok választ kaptam, ezért írom ki ide is:
bnőm varratta, és én is annál szeretném, aki ezt csinálta. még nem beszéltem vele személyesen, csak a képet láttam. Szerintetek ez mennyi lehetett?
Hogy tudjak viszonyítani, amit én kitaláltam, az mennyi lenne
jól varr? nekem mondjuk tetszik, de nem értek hozzá
asszem tegnap vagy tegnapelőtt csinálták, még friss
a barátnőd varratta és nem tudod mennyibe került?
Nem egy bonyolult minta,szerintem nézd meg a többi munkáját az embernek,akkor majd dönteni lehet,hogy vele akarod-e..
nem olyan drága kb 20-30 ft
én is lány, ő is lány, nem "olyan" barátnő :) nem akartam facebookon rákérdezni, hogy mennyi volt.
akkor jó a tetkós, ugye??
az a baj, h csak a keresztnevét tudom, így nem tudok rákeresni több tetkóra. de a hétvégén megyek haza akkor találkozom a csajjal és megkérdem, h ki ez!
Mert nem szalon, csak otthon csinálja a fószer!
igen látom a háttérképet,ez nem egy szalon!!!!!
Figyelj,ne kockáztass ilyen otthon dolgozó kitudja kivel....annyi jó tetkós van Bp-en igényes szalonban,ahol higiénikus keretek közt dolgoznak!
Én inkább a dupláját fizetném ki,de egy profi csinálja meg a tetkóm!Erre ne sajnáld a lóvét,mert lehet,hogy egy életre bánni fogod....elfertőződik stb-stb.....egy profinak látod a munkáit portfolioját a szalonban..
Ja és a tetkó,már említettem,hogy ez nem egy bonyolult tetkó...látni kéne a többi munkáját,én nem kockáztatnék,akármilyen is ez a tetkó....nem rossz munka,de inkább szalonba csináltatnék!
Ez azért nem egy nadrág felvarrás,amit a szomszéd is remekül megcsinál!!!
na, ezért is nem akartam kiírni, hogy nem szalon :)
aki meghallja az egyből húú meg háá... :)
nem cseszegetésből mondom, csak eddig mindig ez volt :)
majd mutatok másikat, közben kaptam képeket!
Figyelj ehhez nem kell jó szem és szépérzék,hogy ellehessen dönteni,hogy gagyi és amatőr az ember....én a Dunának mennék ha ez csinálná a tetkóm,még ha fizetne sem..áááááááá!!!!Eszedbe se jusson!!!!!
Gagyi és amatőr,ez nem profi az látszik...de ha neked mindegy,akkor csak tessék olcsó gagyi tetkót csináltatni az emberrel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!