Hogyan lehetne leállítani?
Az unokanővéremmel lakom albérletben immáron három esztendeje, aki folyamatosan azzal nyaggat, hogy mennyire vékony vagyok... Fiatalabb koromban rettentően zavart engem is (162/52 kg a jelenlegi arány), mára viszont - úgy érzem - kezdek egyensúlyba kerülni magammal, és visszatért minden önbizalmam. Szóval... a kérdés az, miként mondhatnám meg neki (anélkül, hogy esetleg megsérteném), hogy a piszkálódást befejezze. A lány - én legalábbis úgy vélem - nem kövér (180/75 kg), de szerintem nincs megelégedve a külsejével... Nagyon erős csontozattal rendelkezik, és eléggé vastagok a lábai is, talán emiatt tűnhet neki úgy, hogy van fölösleg. (De hangsúlyozom, hogy szerintem nincs!)
Folyamatosan kövér színészekről meg modellekről keres a neten képeket, és aztán nekem mutogatja őket mondván, hogy ők igazi nők, nem úgy, mint a vékonyak... Ezt el is viselném, mert nem érdekel annyira, de elég ciki, amikor társaságban is felhozza... Ja, egyébként ő 23, én meg 21 éves vagyok (és így már a kor miatt is nevetségesnek tűnik kissé nekem, hogy ilyesmikkel próbálja igazolni önmagát). Volt esetleg vkinek már hasonló tapasztalata? Tényleg nem szeretném megbántani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!