Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne leállítani?

Hogyan lehetne leállítani?

Figyelt kérdés

Az unokanővéremmel lakom albérletben immáron három esztendeje, aki folyamatosan azzal nyaggat, hogy mennyire vékony vagyok... Fiatalabb koromban rettentően zavart engem is (162/52 kg a jelenlegi arány), mára viszont - úgy érzem - kezdek egyensúlyba kerülni magammal, és visszatért minden önbizalmam. Szóval... a kérdés az, miként mondhatnám meg neki (anélkül, hogy esetleg megsérteném), hogy a piszkálódást befejezze. A lány - én legalábbis úgy vélem - nem kövér (180/75 kg), de szerintem nincs megelégedve a külsejével... Nagyon erős csontozattal rendelkezik, és eléggé vastagok a lábai is, talán emiatt tűnhet neki úgy, hogy van fölösleg. (De hangsúlyozom, hogy szerintem nincs!)

Folyamatosan kövér színészekről meg modellekről keres a neten képeket, és aztán nekem mutogatja őket mondván, hogy ők igazi nők, nem úgy, mint a vékonyak... Ezt el is viselném, mert nem érdekel annyira, de elég ciki, amikor társaságban is felhozza... Ja, egyébként ő 23, én meg 21 éves vagyok (és így már a kor miatt is nevetségesnek tűnik kissé nekem, hogy ilyesmikkel próbálja igazolni önmagát). Volt esetleg vkinek már hasonló tapasztalata? Tényleg nem szeretném megbántani...

2012. júl. 13. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
csak irigy rád mert Te nöies karcsú vagy. Ö a 180 cm-ével nem lehet annyira nöies azért. viszont a te adataid teljesen jók.
2012. júl. 13. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
leállitani ugy lehet ha nem törödsz vele egy idö után nem fogja mondani ha nem reagálsz rá.
2012. júl. 13. 16:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Ó, ő nagyon el van ragadtatva a magassága miatt... mert szerinte az alacsony lányok (akik nem érik el a 170-et) nem is igazi nők... illetve legalábbis nem annyira nőiesek.
2012. júl. 14. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!