Mivel tudjatok leghamarabb leállítani a pánikrohamot? És nagyjából mennyi ideig szokott tartani nektek?
nekem ha olyan a helyzet tehát pl utazok ami a legrosszabb nálam,legfélelmetesebb, akkor többször is előjön,és egész reggel indulásig szorongok.
Próbálom azt a módszert hogy mély levegővétel,visszaszámolás 100től 3asával,de a legjobb megoldás az újságolvasás.
Általában 10 percesek a rohamaim ilyenkor,elég sok.Ha hosszú az út többször is előjön tehát de akkor 5 perc kb.
Ha csak busszal megyek be városba vagy valahova akkor nem vészes inkább csak szorongok,próbálok terelni a gondolataimat olyankor.
Nyugtatót nem szeretnék szedni, mert bennem van a félsz, mi van, ha ez sem segít? vagy: mi van, ha rászokom?
Utolsó válaszoló: ez jónak tűnik, le tudnád írni röviden a légzésgyakorlatot, kérlek? Hány mp-ig veszed be, és aztán mennyi ideig fújod ki a levegőt?
Második vagyok.
Sajnálom de ezt nem tudom leírni! Szerintem próbálkozz meg egy pszichológussal te is, nyugi nem vészes! Ha otthon sétálgatsz akkor dúdolj valamit, vagy hívj fel valakit és beszélgess vele valami izgiről ami nemrég történt veled. Ha van számítógéped, akkor szerezz be valami jó játékot, nekem az borzasztóan el tudja terelni a figyelmem. Valami főzős játékom van, elég nagy hülyeség, de jó figyelemelterelő. Sajnos nekem eddig csak ezek váltak be meg a "leülök és csinálom a légzésgyakorlatot" módszer... Remélem segítettem egy kicsit azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!