Mit gondoltok az új fürdőruhadivatról?
Én nem vettem ilyet,de felpróbáltam borzalmasan állt. Hiába próbálta eladó belémbeszélni hogy jól áll,elsőre mindenkinek furcsa,engem fusztrállt. Helyette vettem new yorkerbe neon korall színű bikinit,gyönyörű!!
Engem amúgy inkább az amerikai mintás ruhák irritálnak,annyira tömegcucc lett,alapból nem is tetszik nem tudom mi a jó ebbe? MAGYAROK vagyunk!
Nekem nem pont ilyen van, de levehetős a pántja. Szerintem az ilyen a túl nagy mellű, de a túl lapos lányoknak sem áll jól. Szerintem nem rossz ez sem, amit linkeltél, de tény, hogy a legtöbb fiatal ahhoz a testhez öltözik, amilyet szeretne, és nem ahhoz, amilyen ténylegesen van neki.
21/L
Nekem nincs ilyenem. Folyton az az érzésem lenne, hogy kidobja a mellem (80C), ismerős vígan felvette a 75D melleire...
Nekem 3szögesek vannak, meg most vettem egy... hát igen érdekes, meghatározhatatlan fazon, pántos, de elég egyedi... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!