Mit gondoltok a tetoválásról?
Igen, legyen jelentősége a viselőjének ÉS legyen szépen kidolgozott tetoválás. Ez a másik nagyon fontos szempont. Számtalan ocsmány tetoválást lehet sajnos látni.. És ez egy nőnek főleg nem válik előnyére.
Egy tetoválást viselő 26 éves nő.
Őszintén, kit érdekel, mi lesz öregkorában a tetkójával? Mire mi öregek leszünk, addigra teljesen szokványos látvány lesz a tetovált idős ember. Amúgy se mutogatja magát annyira senki 80 évesen, nem pakolja ki ugy magát, mint egy tizen-huszonéves.
Svájcban nem egy kutyát sétáltató öreglányt láttam pl. rózsa tetkóval az alkarján és tök aranyosak, mosolyogtatók voltak. Vagány nagyik :)
Nem mintát szeretnék, hanem egy angolul vagy franciául idézetet az egyik lapockámra aminek a végén madarak vannak.
Ezzel a felirattal:
Azt hiszem, most már értem, hogyan tudja legyőzni ez a világ az embert.
Szia, szerintem azt ne a lapockádra varrasd:-), egyébként tetszik az ötlet, tartalmas:-))
Mi lesz, ha öreg leszel? Sose értettem ezt az ostoba kérdést.. ezt elkezdte szajkózni valaki, azóta mindenki ezt a hülye sódert nyomja..sablonduma.. bocsi, nem akarok off lenni, de ez felcseszi az agyamat..-ezt annak, aki az öregedéssel hozakodott elő.
Nekem 3 db tetkóm van, mind színes, a legnagyobb egy kb 12x20 centis oldschool-jellegű kép. Szerintem megosztja a pasik véleményét, mert erre már nem lehet azt mondani, hogy "bár nem bírom a tetkós nőket, de ez még elmegy ;-)". De nem gond, mert a tetkó ellenző pasikkal általában nem is evezek egy csónakban:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!