Mit gondoltok a barátság tetoválásról?
minden jónak vége szakad egyszer.nem lenne kellemetlen később erre vissza gondolni ha már nem lesztek "elválaszthatatlanok"?
sztem a barátság nyaklánc is tökéletes lenne .
Mennyi idösek vagytok most?
Talán nálatok nem lesz így, de elmesélném a történetem.
9 évig voltunk elválszthatatlan barátnök. Mindenki irigyelt minket, egymás mellett álltunk jóban rosszban, ö volt a lelkitársam, mindent tudott rólam, nem ragozom tovább.
Aztán egyszer csak megváltoztunk. Mindketten más irányba. Nem lettünk rosszban, csak annyira nincs már mit mondanunk egymásnak. Egyszerűen eltávolodtunk egymástól.
Amúgy szerintem is minden véget ér. :)
Mi bnőmmel kiscsoportos korunk óta voltunk barátnők.. azelött csak ismertük egymást.. azóta legjobb barátnők voltunk. Most 19 éves vagyok... Már nem vagyunk legjobb barátnők.. mivel csalódtam benne és az egész barátság a részéről hazugság volt. Szerintem nem nagyon kéne... viszont van ami sírig tart.. talán a tiétek addig.. de mivel nekem 15 évig volt legjobb bnőm és mégis vége lett így nem hiszek már ebben szerintem érthető. Legjobb barátból lesz a legnagyobb ellenség. de igaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!