Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit szerettek csajok a vasalt...

Mit szerettek csajok a vasalt haju Fiukban?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért van ez de én elitélem öket,lehet normálisak, rendesek stb, de egy ilyen ismerösöm sincs! Mikor meg láttom ökett akkor nagyon felidegesit ez a látvány,lehet csak én vagyok vissza maradott,de semmi pénzért nem lennék olyan!Nah föleg mikkor jobnál jobnökel láttom öket és még ráadásul ugy néz ke mint egy b....i
2009. júl. 12. 08:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem foglalkozom én velük csak érdekelt a vélemény ,mert nagyon sok jó lányt láttok ilyen pasikkal!ami idegesit:)

!

2009. júl. 19. 09:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnek be, szánalmasak, amiért azt hiszik, hogy így szépek. a barátnőimmel ki szoktuk őket röhögni.
2009. aug. 4. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
Mert a "trendi" lányok, akiknek a média kimosta az agyát, mind azt hiszi, hogy ezek a vasalthajú, babaarcú 40 kilós kis b.zeránsok az alfahímek. ezek külsőre lehet, hogy nagyon trendi, kihívó csajok, de meglepődnél, ha egyszer a máz mögé néznél. ne sajnáld, mert az ilyen csajok többsége olyan buta, mint a föld, gondolom neked meg nem egy nyávogós, idegesítő macára van szükséged, aki 3 értelmes, összefüggő mondatot nem képes mondani. sokkal jobban jársz egy szolidabban kinéző barátnővel, aki nem hagyja, hogy a média befolyásolja és még akadt némi sütnivalója. a szolidabb külső nem jelenti azt, hogy ők csúnyábbak, sőt! én a magam részéről nem bánom, hogy ezek az agyatlan plázap.csák ezekre a vasalthajú gyíkokra buknak, mert így legalább nekem az értelmesebbje jut pasiból.
2009. aug. 4. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:

van egy nagyon jó fiú barátom, nem sminkeli magát csak vasalja a haját. együtt szoktunk koncertekre járni, és ott ugyebár megizzad az ember :D szóval mindig bevizesedik a haja, kimegy belőle a hajvasaló hatása, és lám, göndör-hullámos-borzos a haja. nekem sokkal jobban tetszik úgy, mindig mondnom neki. de szerinte az egyenes haj jobban áll neki.

nem mondom azt hogy nem szeretem a vasalt hajú srácokat, elvégre ő is az és vele nagyon jóban vagyunk DE az tény, hogy nem vonzanak különösebben.

2009. aug. 4. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem így alapból az olyan fiúk jönnek be, akiknek kicsit hosszabb a sérójuk. és így természetes, hogy vasalják, bár elég cukik, ha begöndörödik nekik. :)

de mondjuk az tényleg nagyon undorító, ha ilyen divatpics@ fiúk vasalják össze vissza a hajukat. na azokat csöppet sem bírom. de amúgy meg nem gáz, és nem is buz.is ha fiúk vasalják a hajukat. csak úgy érzik jobban áll nekik a kivasalt haj, mint pl a lányok. az arcformájukhoz jobban megy. ennyi az egész.

aztán hajrá. lehet engem is lepontozni. :D(y)

2009. aug. 4. 17:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Tényleg van akit már túl szépfiússá tesz. De ént eljesen elfogadoma vasalt hajú fiúkat leeht csak azért mert sokan vannaka örnyezetemben (osztálytársak, stb.) ezért én sose néztem rájuk úgy hogy ez undorító dolog és ezért nem állok velük szóba :P. Igazából nekem mindkettő tetszik ha természetes az is meg ha vasalt az is. Csak előnyösebb ha úgy csinálja hogy van vasalva is meg természetesen is mert nehéz megszokni azt ha sokáig csak egyféle aztán megint sokáig más.
2009. aug. 5. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!