Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit szerettek csajok a vasalt...

Mit szerettek csajok a vasalt haju Fiukban?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért van ez de én elitélem öket,lehet normálisak, rendesek stb, de egy ilyen ismerösöm sincs! Mikor meg láttom ökett akkor nagyon felidegesit ez a látvány,lehet csak én vagyok vissza maradott,de semmi pénzért nem lennék olyan!Nah föleg mikkor jobnál jobnökel láttom öket és még ráadásul ugy néz ke mint egy b....i
2009. júl. 12. 08:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem tetszenek:(
2009. júl. 12. 08:38
 2/16 anonim ***** válasza:
44%

nekem sem.

gusztustalan szerintem,olyan langyi beütésük van.

2009. júl. 12. 08:54
 3/16 anonim ***** válasza:
33%
ízlések és pofonok. nekem semmi bajom velük. le lehet pontozni.
2009. júl. 12. 09:35
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

A hajvasalás az egyik leghülyébb dolog a világon... tönkreteszi a hajat, ráadásul a göndör haj is lehet szép.

De sokaknak eleve egyenes hajuk van mégis vasalják.

Nem tudom, de én eddig a legtöbb vasalt hajú srácot (ilyen discosakra gondolok főleg...) iszonyú rondának tartottam.

Szeretném elmondani, hogy a melegeknek van ízlésük és ők nem vasalják a hajukat, mert agyak is van és tudják, hogy káros a hajra. Van pár meleg ismerősöm, de mind úgy néz ki, mintha egy magazinból lépett volna ki. És nem vasalt hajjal, hanem rendes normális hajuk van. Tehát nem tudom honnan veszitek, hogy a hajvasalás b.zis. Szerintem csak simán baromság.

(Nekem is van hajvasalóm de én csak akkor használom, ha elfeküdtem a hajam oldalt vagy ha begöndörítem és nagyon csúnya lesz. Ez kb. évente 2-3 alkalom.)

2009. júl. 12. 09:40
 5/16 anonim ***** válasza:
49%
Nekem semmi bajom velük. Oké, van aki nagyon b*zis ilyen fejjel, de másnak pedig ez áll jó, nem a rövidre vágott egyszerű. Én is vasalom a hajam szinte minden nap, mivel mást nem lehet vele csinálni, mert nem szép hullámos, hanem szénaboglya, még ha beszárítom is. Úgyhogy más szemszögből is nézzétek a dolgot.
2009. júl. 12. 09:51
 6/16 anonim ***** válasza:
12%
Van, akinek jól áll, van, akinek nem. Amúgy nekem sem tetszik túlzottan, de nincs bajom vele. Lehet, hogy b.zis, ezt beismerem, de engem akkor sem zavar. :)
2009. júl. 12. 10:00
 7/16 anonim ***** válasza:
45%

Egyszerűen undorító, ha egy fiú vasalja a haját!

Azért ennyire ne nőiesedjetek már el! A jövőben már betétet vagy tampont is fogtok használni??!!

2009. júl. 12. 10:22
 8/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom miért kell mindenkit lepontozni :S Bocsi az offért, de nagyon idegesítő...

Hogy azért a témához írjak, nekem közömbösek, már ugyanúgy megszokott a vasalt haj is, mint az egyszerűbbek.

2009. júl. 12. 17:05
 9/16 anonim ***** válasza:
74%

Én csak azt nem tudom miért mondják a vasalt hajúakra hogy b*zis, mert a legtöbb meleg pasi teljesen átlagosan néz ki, nem úgy mint egy vasalt hajú kislány.

Egyébként nekem nem haj alapján szokott megtetszeni egy pasi, tehát teljesen mindegy ki vasalja meg ki nem. Magánügy, ha nekik így tetszik akkor vasalják nyugodtan. Ha neked meg nem tetszik akkor ne nézz rájuk.

2009. júl. 12. 19:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

09:40 vagyok előző üzenetemnél elírtam azt szerettem volna írni: agyuk. Tehát a melegeknek van agyuk, amit használni is szoktak :)

De én sem értem miért b.zis már annyi dolog, pl. a hajvasalás.

Talán 1 embert tudok mondani az ismerőseim közül, aki meleg és vasalja is a haját (ő is csak módjával). A többiek nem vasalják, inkább hajformázókat használnak csak. De van aki azt sem csak simán kézzel beletúr és kész.

irigylem is őket, mert nekem fél órát kell szórakozni a hajammal, hogy valahogy kinézzen. :)

Amúgy kérdező... szerinted nekem (meg még pár normális nőnek) milyen érzés amikor a jó pasik mind nagycsöcső plázacicákkal szaladgálnak? Buták is, szépnek se mondhatók és ráadásul sokba is kerülnek.... engem is idegesít. De ez van, ne foglalkozz velük éld az életed.

2009. júl. 13. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!