Fültágító milyen méretig forr össze?
Figyelt kérdés
Szeretnék fül tágított a legkisebbet hogy később ha megunom ki tudjam venni és összeforrjon. köszönöm2012. júl. 11. 02:33
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. júl. 11. 03:42
3/5 anonim válasza:
Mindenki kicsivel kezdi, de mivel már az is folyamatosan tágítja a fület előbb-utóbb kénytelen leszel beletenni egy nagyobbat... vagy még megunod még mielőtt cserélni kellene...
4/5 anonim válasza:
Valakinek egyáltalán nem forr össze,egyik ismerősömnek még a fülbevaló helye se forrt be pedig már évek óta nem hord fülbevalót.
5/5 anonim válasza:
Utolsó előtti, butaságokat írsz. Ha valaki direkt nehéz tágítót rak bele, akkor tágítja csak. Illetve függ a fültől is, de nem hiszem, hogy olyan általános lenne amit írtál. A másik, hogy akinek ilyen, az éjszakára ki tudja venni, és akkor kicsit összemegy.
Az összeforrás dolgot én sem értem, nekem sem volt a fülemben évekig fülbevaló, mégsem forrt be. Szerintem 10 mm még simán összemehet kis fülbevaló lyuk méretűre, talán az attól nagyobb is, csak lehet, hogy ráncos lesz.
Nekem a 26-os fülem ment vissza 12-re, szóval elég sokat tud visszahúzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!