Fültágítás, jól csinálom?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most tartottam a fültisztító pálcika méreténél, de most mellé nyomtam eg fogpiszkálót is, viszont most olvasgatom hogy a fogpiszkálót egy-két ember nem ajánlja. Tényleg nem jó azzal tovább tágítani?2012. júl. 2. 15:08
1/7 anonim válasza:
ha így csinálod tekerd körbe a fogpiszkálót celluxszal. de szerintem inkább vegyél egy nyalókát és annak a pálcikáját rakd be.. :) legalábbis én azt csináltam, és bevált. :D
2/7 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, de már beleraktam a fogpiszkálót:/ akkor az nem jó? Vagy semmi gáz és maradhat?! Mert ameddig most nem gyógyul be, nem igen akarom piszkálni.:)
2012. júl. 2. 15:27
3/7 anonim válasza:
fogpiszkáló..hát az fa, ezért lehet beleragad a füledbe.. nem igazán tudom ajánlani :|
4/7 A kérdező kommentje:
Igen pont emiatt, mert így utólag olvasgattam, hogy ez a hátránya, hát mozgatom, hogy ne legyen baj ,de ahogy írtam is nem nagyon akarom már kivenni,ha már egyszer "bele szenvedtem", de azért köszönöm a választ, majd figyelem ,hogy minden oké- e vele:)
2012. júl. 3. 15:40
5/7 anonim válasza:
attól még kiveheted ha már beraktad. :D
6/7 A kérdező kommentje:
nyilván, ezzel én is tisztában vagyok ,de mivel fáj még egy kicsit ezért nem akarom piszkálni..!!
2012. júl. 3. 17:53
7/7 anonim válasza:
a fogpiszkálót inkább hagyd! nekem begyulladt elég szépen:/ inkább szedj szét otthon egypár tollat és nézd meg h mekkorák:) azok jobbak mert nem ragad bele a füledbe:)
sok sikert nekem lassan 8mm meg lesz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!