Gáz ha csak a baloldali fülembe van fültágító?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 18:47
1/5 anonim válasza:
Eléggé gáz! Nem valami esztétikus... még a 2 fültágító elviselhető azon akinek jól áll.... de ez a felemás megoldás nagyon undorító.
2/5 anonim válasza:
szerintem nem. nekem pl jobban tetszik mintha mindkét fülben lenne, azt valahogy mindig túlzásnak éreztem.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, de sokkal jobban szeretem, ha mindkét fülbe van. Én is egyszerre kezdtem őket tágítani, csak sajnos a bal fülem nem bírja annyira, így most kisebb, mint a jobb. Ez a legrosszabb, de majd valahogy megerőszakolom még. :D
4/5 A kérdező kommentje:
értem köszi a válaszokat:)
nkm is ezvolt a probléma hogy elösször csak igy kiakartam probálni aztán utána jöttem rá hogy lehet h ugy kicsit gáz h csak az egyikoldalon.. de már nemhiszem h kibirnám a másikoldalon is:s
2012. júl. 5. 12:15
5/5 anonim válasza:
nekem is csak a jobb fülembe van;) szerintem rohadtul nem gáz. akit a környéken ismerek és van fültágítója azoknak is csak az egyik fülükbe van;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!