Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyenek lettek ezek a körmök?

Milyenek lettek ezek a körmök?

Figyelt kérdés

próbálkozás, tudom, hogy nem profi---

esetleg jöhetnek egyszerűbb minták, ha tudtok... :)

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 11. 00:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Egész jók, bár nekem az első nem tetszik, a második már jobban. A harmadik meg olyan kis egyszerű. :) Szerintem van hozzá tehetséged, csak gyakorolj még!
2012. júl. 11. 00:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez épített? Vagy a sajátod? A formája borzalmas, ne haragudj, ha nekem egy körmös ilyet reszelne, egy forintot nem adnék neki érte. Ezen kívül a díszítéssel nincs gond, persze gyakorolni kell még, de ebbe bele lehet jönni. Csak ne legyen ennyire vastag a köröm, és ne szélesedjen ki!
2012. júl. 11. 00:47
 3/12 A kérdező kommentje:

sajnos a saját körmöm is így szélesedik, muszáj ilyenre csinálom, különben fura lesz, ahogy lenő...

amúgy épített igen.

2012. júl. 11. 01:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég jók :D
2012. júl. 11. 01:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Őszintén van olyan férfi akinek tetszik az ha egy nőnek a körme tele van minden csillogós cuccal? Mert az oké hogy ti lányok úgy vagytok vele hogy milyen szép. De szerintem egy normális férfinak jobban tetszik az ha egyszerűbb mint a 3. persze azok a csillogós cuccok nélkül.
2012. júl. 11. 02:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén! Nem mindent azért csinálunk, hogy ti férfiak maradéktalanul boldogok legyetek. Van, hogy csak magunknak akarunk örömet szerezni vele, mert nekünk tetszik. Fogadok, hogy ti férfiak sem a mi boldogságunkra fókuszáltok amikor órák hosszat sportot néztek a tévében, vagy egy lazább héten növesztitek az arcszőrötöket. És még sorolhatnám. Legalább a körmünk hadd legyen olyan ami nekünk tetszik.
2012. júl. 11. 07:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Szörnyű. Bármilyen körmöt meg lehet csinálni párhuzamosra, ez nem az..
2012. júl. 11. 07:40
 8/12 A kérdező kommentje:
megcsinálni meglehet, de ha nő, akkor puklis lesz, ami tényleg igénytelen
2012. júl. 11. 11:15
 9/12 anonim válasza:

Akkor megreszeled, amikor nő le, ennyire egyszerű.

Kár a formájáért..

2012. júl. 11. 12:17
 10/12 anonim ***** válasza:

A 3. jó, az első kettő nagyon csúnya. A minta még oké, ízlés kérdése, de ez más kérdés, de a forma tényleg nagyon elcsúfítja. Szerintem semeddig nem tart heti egyszer végighúzni kétszer a reszelőt a szélén, hogy párhuzamos maradjon. Ha egy körmös ilyen csinálna, biztos, hogy visszavetetném a papírjait, bár csodálnám, ha ilyen vizsgamunkával átmenne pl. :D

Meg a fehér rész is nagyon lent van, amorf tőle az egész.

Ha ezeket javítod, jó lesz szerintem, így viszont eléggé home made felirat virít messzire róla. Meg ha már csinálod, csináld jól, nem? :)

Remélem nem sértődsz meg, te kérdeztél, én csak próbálok segíteni.

2012. júl. 11. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!