Van itt olyan aki belevágott a szempilláiba? Ha igen milyen változást vett észre mennyi idő alatt nőtt vissza, nagyobbak lettek e a szálak vagy dúsabb lett?
Figyelt kérdés
szempilla,szempilla vágás,szempilla növesztés2012. márc. 7. 20:45
1/6 anonim válasza:
Belevágtál? Szerintem rakass néhány szál műszempillát bele. Amúgy biztos néhány hónap mire kinő.
2/6 anonim válasza:
Hallottam, hogy volt, akinek ettől dúsabb lett és hosszabbra nőtt, másnak állítólag nem is nőtt vissza akkorára sem, mint amekkora eredetileg volt.
Saját tapasztalatom sincs, eszembe sincs a szempillámat vagdosni, inkább ricinussal kenegetem.
3/6 A kérdező kommentje:
ricinussal kenem énis ..
2012. márc. 8. 16:02
4/6 anonim válasza:
Osztálytársam levágta a szempilláit, sűrűbb nem lett, csak egy picit hosszabb. De azt mondja, hogy mégegyszer nem csinálná meg, mert az a picike növekedés nem ér annyit, hogy hónapokon keresztül pici szempillája legyen.
5/6 anonim válasza:
én millimétereket szoktam belőle vagdosni, évente egy- két alkalommal. nekem nagyon szép hosszú pilláim vannak, de sajnos nem elég sűrű. ricinussal is szoktam kenegetni, a kettő együtt nagyon hatékony. Figyelmeztetés: ha remeg a kezed, hozzá ne kezdjetek a vagdosáshoz, mert csak baj lesz belőle
6/6 anonim válasza:
Nekem egy osztálytársam vágta le pár hete, de nagyon észrevehető volt, hogy alig 3 nap alatt teljesen visszanőtt. Semmivel sem kente vagy kezelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!