Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan álljam meg, hogy ne...

Hogyan álljam meg, hogy ne költekezzek folyton?

Figyelt kérdés

Valahogy mindig megtetszik valami, és megveszem.

Tuti tippek költekezés ellen?

Köszike! :)

18/L

2012. júl. 10. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hagyd otthon a pénztárcád.
2012. júl. 10. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindig csak kevés pénz legyen nálad.
2012. júl. 10. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
ahogy az első mondja. max egy ezrest vigyél magaddal. Amugy addig költekezz, amíg megteheted..persze ésszel..
2012. júl. 10. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Lásd át a helyzeted. Fogyasztóvá neveltek.

Persze az ipar meg is tesz mindent ennek érdekében. Reklámok dögivel, kirakatok, kampányok...

Egyszerűen vedd számba mi az ami neked kell? Karóra kell? Van már, akkor nem kell. Csokit megkívántad? De nem egészséges... nem kell.

Amúgy ajánlom a Boltkórós Naplóját neked.

Kezdetnek tényleg megteszi, ha nem viszel pénztárcát és ha mégis vásárolni mész csak annyi pénz viszel magaddal amennyit szánsz a portékára, ill. csak azt veszel ,ami tényleg kell. Pl írsz listát és mást nem veszel csak ami a listán van.

2012. júl. 10. 21:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget! :)

Ez a pénztárcás jó ötlet...

Nem ész nélkül költekezek azért, de mindig meglátok valamit és nem tudom otthagyni.

Nem feltétlenül ruhákra és kozmetikumokra gondolok. Legutóbb például könyvet vettem.

Csoki..ettől csábulok el leggyakrabban... :P

2012. júl. 10. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha mész valahova, max 500-1000 ft legyen nálad. Mondjuk fagyira, inni, enni. Ha vásárolni mász, akkor ne egyedül, hanem mással, leginkább szülővel. Pontosan határozd meg, mi kell, add oda a listát a kísérődnek, aki rád szól, ha mást is akarsz.
2012. júl. 10. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:

ez engem is érdekelne.

az a baj, hogy ha meglátok valamit, megtetszik ott vége. húzhatom hónapokig akár, ha tetszik megfogom venni :(

16L

2012. júl. 10. 22:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Pontosan így vagyok. :D
2012. júl. 10. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!