LÁNYOK! A barátnőm folyton idegesít, mit tegyek?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok , nem cicababa. Ennyi idősen még ha akarnék se tudnák az lenni. Csőnadrágot hordok , ujjatlan pólót és a hajam mindig elől van úgyhogy ha a pólónak nagy lenne a kivágása a hajam eltakarja ugyanis dús hajú lány vagyok. Mégis meg szoktak bámulni az utcán.És ezzel semmi baj sem lenne de a barátnőm nem egy olyan alkat akire néztek volna már úgy , még sosem volt szerelmes és mindig azzal piszkál ha csak szimplán rám néz egy velem majdnem egykorú fiú vagy én valakihez aki nem azonos nemű velem elkezdek beszélgetni (persze ismerős , tudja , hogy csak a haverom) rögtön elkezd cukkolni és már megkértem rá , hogy ne tegye mert nagyon zavaró de nem hagyja abba. Aztán elkezdtem cukkolni én is direkt hátha észreveszi mennyire idegesítő , de nem így még jobb okot adtam rá , hogy folytassa. Vagy mutatok neki egy sztárt aki helyes vagy csak egy képet egy srácról és elkezdi mondogatni , hogy jó lenne ismerni mi? és olyan fejet is vág hozzá. Mit csináljak/mondjak neki , hogy végre abbahagyja? Mivel ő a második legjobb barátnőm nem szeretném azzal "büntetni" , hogy amíg nm hagyja abba addig ne beszéljünk.2012. jún. 10. 22:21
1/2 anonim válasza:
Irigy rád. Mondd el neki,hogy fejezze be, mert egy barát ilyet nem csinál.
2/2 anonim válasza:
Sajnos ez nem barát.Féltékeny rád,és nagyon jól vigyázz a későbbiekben ha lesz barátod,mert az a tipus,aki elszedi ami a tiéd!
Tartsd távol a dolgaidtól és nem mondj neki dolgokat,főleg ne öntsd ki a szíved neki.Az idő múlásával úgyis elfordul majd tőled,ha lesz neki pasija,mert féltékeny lesz rád,hisz magából indul ki...majd meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!