Negyvenéves férfinél a sörhas (nem nagy) : -undorító? -elfogadható? -kimondottan vonzó?
Párom 37éves és igencsak van sörhasa.Én is inkább örülnék ha izmosabb lenne.Próbálj meg mozogni,tornázni,csinálj felüléseket az jó.Páromra is ráfogom trutymálni az edzést!
Önbizalmad is akkor lesz ha látod,hogy van hatása a tornázásnak.Én sok sikert kívánok neked! :D
Köszi!
Felülést minden reggel csinálok, igaz, hogy csak egyet!
Amúgy van izom alatta.
Ennél kicsit kisebb:)
Ne haragudj, nincs fotó a sörhasamról, de szerintem olyan kis diszkrét:)
Nekem tetszik, a párom gyakran piszkál, hogy mozogjak többet, de elég lusta vagyok, meg hát nem is vagyok túl fiatal. Nem?
Hát számomra taszító, de vigasztaljon, hogy nekem a kis lapos hasú törékeny fiúk jönnek be :D
Tudom ajánlani a felülést és áttérni a zöldségekre, és sok ásványvizet kell fogyasztani. Nekem si ettől lett kocka hasam :)
Valamit csinálj mert szerintem a nőknek nem jön be az ilyesmi... van aki elfogadja, de amúgy ... ha már a párod is mondta illő lenne valamit tenni, mert a végén még elhagy.
Tornázhatnál, legalább napi 50 felülést. Aztán majd megy több is. Magától nem fog eltűnni az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!