Ilyen az alakom kb, szerintetek elfogadható?
nincs ekkora mellem de a hasam/csípőm stimmel és a combom is vékonyabb
fogyjak?
nem gondolom, csak elegem van egy időre a kapcsolatokból, másra viszont...:))
Az jó, én is 18 vagyok.
Csak rajtad áll hogy írsz -e levelet:)
"Nekem is ilyen az alakom,csak sokkal nagyobb a mellem,szelesebb a csipom,es vastagabb a labam.De ugyanigy nezek ki."
LOL, már ne is haragudj, de ha dagadtabb vagy, nem nézhetsz ki ugyanígy...
Epp ezt akartam irni, amit az utolso valaszolo: nekem is pont ilyen az alakom, csak keskenyebb a csipom, karcsubb a derekam, izmosabb vagyok, hosszabb a combom, ovalisabb az arcom es masabb a testformam, de pont igy nezek ki. :-D
Elegge vicces volt a korabbi valaszolo...
Mellesleg sok ferfinak speciel ez bejon, pont ugyanennyinek meg teljesen mas tetszik es meg van egyeb csoport.
Az a kerdes, hogy te elegedett vagy-e?
Ha nem, akkor valtoztass. Ha elegedett vagy, akkor ne valtoztass es valoszinuleg olyan pasiknak fogsz tetszeni, akiknek ez az idealja, olyanoknak meg nem, akik a sportosabb, vagy vekonyabb testalkatot szeretik.
En speciel nem szeretnek igy kinezni, abszolut nem tetszik, nyilvan valtoztatni szeretnek, ha ez lenne a helyzet. De nem mas miatt, hanem magam miatt.
(Max a ferjem velemenye erdekelne, ha hirtelen ilyen alakra valtanek es o azt mondana, hogy jobban tetszett az eredeti, akkor jogosnak tartanam, hogy a visszaalakulast keri, hiszen nem igy vett el.)
szal kb igy?
Bocsi nem vagyok jó szerkesztő csak próbáltam elképzelni:D
Am nekem is ilyen alakom van csak mindenem vékonyabb. De szeretnék ilyen lenni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!