Minden lány azon parázik, hogy a fiúknak nagy mellek jönnek be, akkor hogy lehet az, hogy nekem a kicsi cicik izgatóbbak, mint a hatalmas mellek?
Ez kedves.:)
Igazán minden férfinak más testalkat,hajszín,stílus tetszik,így van ez a mellekkel is,bár ahogy az ösztönöket nézzük,valószínű többségben vannak a nagy melleket kedvelők,mert a telt keblek azt (is) hivatottak jelképezni,hogy "hordozójuk" igen-igen termékeny.:)
Legalább is ezt olvastam egyszer régen.:)
Én kis mellekkel rendelkezem.Szeretem őket.Ha szeretem őket,baj nem lehet,hiszen az is szereti,aki mellettem fekszik,és ébred.
:)
23/L
57 kg 170 cm vagyok és mégis (sajnos) 75E es a mellem..E!!!
hát alig találok rá fürdőruhát, meg alapból felsőt, mert a tervezők nem gondolják hogy egy vékony nőnek is lehetnek nagy és kerek mellei..szerencsére nem lóg, nem is tudom hogy képes ellentmondani a természet törvényszerűségének, talán mert fiatal vagyok, de amúgy zavar h ekkorára nőt, mindig azon parázok, hogy lógni fog egyszer, hason fekve nem tudok aludni, futni nem merek velük, fáj a hátam...őszintén: egyetértek veled : szerintem a kismell sokkal gusztusosabb és vonzóbb tud lenni és kényelmesebb meg fiatalosabb, nagyon örülnék neki ha az enyém is olyan lehetne...úgy irigylem azokat a lányokat,pl. ők hordhatnak toppot melltartó nélkül..szóval én sem értettem soha honnanjön ez a nagymell őrület..sajnos ez olyan dolog amit nem befolyásolhat az ember...vagy nő vagy nem...még akinek kicsi annak "oké" rak bele egy szilikont,...de érted akinek nagy és nem azért mert túlsúlyos meg zsír...elég nehéz dolgom lenne, ha le kellene kicsinyitem, tuti összeszabdalnák, kivágnának leszívnának belőle részeket, az meg milyen, ott maradna egy csomó jó kis heg...mindenesetre a gyerekszülések után évek múlva hát ha lesz rá esélyem hogy kicsinyitsék...
egy lány
"A nagy mell a nőiesség igazi szimbóluma. Valószínűleg nem vagy még elég érett a valódi nőkhöz ,"
a barátom 25 éves és érett és 70 b-s cicim van és imádja ugyh ez hülyeség....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!