Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Minden lány azon parázik,...

Minden lány azon parázik, hogy a fiúknak nagy mellek jönnek be, akkor hogy lehet az, hogy nekem a kicsi cicik izgatóbbak, mint a hatalmas mellek?

Figyelt kérdés

2012. júl. 8. 23:43
1 2
 1/19 KMJ ***** válasza:
63%
Te most fiú vagy vagy lány?.
2012. júl. 8. 23:44
 2/19 AvernusTriad ***** válasza:
63%
Más aggodalma hogy befolyásolja a te igényidet?
2012. júl. 8. 23:44
 3/19 anonim ***** válasza:
63%
úgy, hogy mindenkinek más a perverziója :D
2012. júl. 8. 23:45
 4/19 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. De most komolyan, valamelyik nap láttam egy alig volt melle lányt és sokkal jobban felizgatott, mint egy hatalmas mű szilikon csöcs. :D
2012. júl. 8. 23:48
 5/19 anonim ***** válasza:
11%
Úgy, hogy te homokos vagy.
2012. júl. 8. 23:48
 6/19 A kérdező kommentje:

ma 23:48

Mindenki magából indul ki. :D

2012. júl. 8. 23:49
 7/19 KMJ ***** válasza:
63%
hmm, lehet, hogy engem is érdekel a dolog, kell egy kis változatosság.
2012. júl. 8. 23:49
 8/19 anonim válasza:
100%

No várj. Ne pontozzatok le, amiért kérdéssel válaszolok, de ez érdekes:D Kis melleken mit értesz, ami tetszik? A majdnem lapos, vagy az A kosarasat? Az A kosarú mell kb akkora, mint egy mandarin

Melleseg relatìv, hogy kinek mi jön be, csak ezzel nem mindenki van tisztában. Tény, hogy a férfiak többségének a nagyok jönnek be, és mivel ez hozzátartozik a tökéletességhez, mindenk arra törekszik. Nekem pl nagyon kicsi van, akkora sincs, mint egy alma, és zavaró, mert tényleg jó lenne néha egy szexi dekoltázs, jóformán nem mutatok jól egy ruhában sem.

2012. júl. 9. 00:01
 9/19 A kérdező kommentje:

ma 00:01

Hát eddig a legnagyobb amivel dolgom volt az egy 80B-s melle, de ennél nagyobb már tényleg nem kéne, az már túlságosan is jó volt méretre, alakra stb. Ennél kisebbre is rákattantan már, ami A-s volt, tutira. Épp valamelyik nap láttam egy ilyen A-s pici mellű lányt, jobban felizgatott, mint a B-s mellű, a fene sem tudja miért. Talán összhatás miatt, mert az sem mindegy milyen arcú és testalkatú, magasságú lányhoz tartoznak a mellek.

A lényeg, hogy nekem leginkább az A-s és B-s mellek jönnek be. Ennél nagyobb már felesleges vagy mondhatnám sok, a túl nagy meg egyensen taszító, bár szerintem az már túlsúlyos nőknek van, akik alapból nem jönnek be, mert én vékony vagy átlagos alkatú lányokra bukom.

2012. júl. 9. 00:25
 10/19 A kérdező kommentje:
Ja és nagy mellkényeztető vagyok, mégis inkább a kisebb cicikre esküszöm.
2012. júl. 9. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!