Pasik! Szeretitek, ha egy lányon cicanadrág van?
Szóval szeretitek ha egy lányon cicanadrág van? Mondjuk egy tunikával, hosszított pólóval. :D Most csak a deréktól lefele részre vagyok kíváncsi, tudom, hogy fölötte is lényeges, de most tekintsünk el attól! :) Egy lánynak feltétlen pipaszár lábakkal kell rendelkeznie, hogy szexi legyen a naciban vagy "összeérhet" a combja? Persze most nem a nagyon vaskos combokról beszélek, hanem a közepesen izmosról, de összeér. :D
pl.: [link]
/ennyire nincs kerek popsija, de hasonló/
Beindítja a fantáziátokat? Hány éves csajszi megnézése után kezdődik ez a "húú, de jól nézett ki!" dolog? Van ebbe valami korhatárotok, vagy már 14-15 éves lányok is fel tüzesíthetnek titeket, nem csak a 20-on felüliek?
Bocsi a hülye megfogalmazásért, de ezekre mindig is tudni szerettem volna a választ! :D
Kort is írjatok! :) Köszi
"De ha téged az izgat, hogy idegen férfiak izgulnak rád, hát legyen"
Ennyi erővel ki se mozdulj az utcára, mert bármi van rajtad lesz olyan, aki rád izgul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!