Pasik! Szeretitek, ha egy lányon cicanadrág van?
Szóval szeretitek ha egy lányon cicanadrág van? Mondjuk egy tunikával, hosszított pólóval. :D Most csak a deréktól lefele részre vagyok kíváncsi, tudom, hogy fölötte is lényeges, de most tekintsünk el attól! :) Egy lánynak feltétlen pipaszár lábakkal kell rendelkeznie, hogy szexi legyen a naciban vagy "összeérhet" a combja? Persze most nem a nagyon vaskos combokról beszélek, hanem a közepesen izmosról, de összeér. :D
pl.: [link]
/ennyire nincs kerek popsija, de hasonló/
Beindítja a fantáziátokat? Hány éves csajszi megnézése után kezdődik ez a "húú, de jól nézett ki!" dolog? Van ebbe valami korhatárotok, vagy már 14-15 éves lányok is fel tüzesíthetnek titeket, nem csak a 20-on felüliek?
Bocsi a hülye megfogalmazásért, de ezekre mindig is tudni szerettem volna a választ! :D
Kort is írjatok! :) Köszi
Ajaj, de még mennyire! De csak,ha vékony cicalányon van és nem egy vízilón. :D
Feltüzesítenek a tinik még jobban is, mint a korombeliek!
Na most már örülhetsz! :D
22f
"Lány vagyok. Hosszított pólóval tök oké a cicanadrág, de ha kilátszik a feneked is az szerintem gáz. Egyszerűen nem való, max. tesiórára. De ha téged az izgat, hogy idegen férfiak izgulnak rád, hát legyen..."
Én se tudtam volna szebben megfogalmazni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!