Fiúk ti szeretitek az alacsony (160cm alatti) lányokat?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 13:25
11/22 anonim válasza:
Hát mivel én sem vagyok egy óriás (170 cm), ezért kedvelem őket. De amúgy aranyosak a pici lányok.
20/F
12/22 anonim válasza:
Az kinézettol is függ meg a lány természetétol
13/22 anonim válasza:
#10 A nőiesség nálad a testmagasságban mutatkozik meg?:D
14/22 anonim válasza:
#13: szerintem arra gondolt, hogy "kerekebbek", formásabbak az alacsony lányok. De ügyesen kiforgattad a szavait:)
15/22 anonim válasza:
Èn nekem is bejönnek az alacsony lányok mert én is kicsi vagyok
16/22 anonim válasza:
Szó szerint imádom az ilyen típusú lányokat :) <3
17/22 anonim válasza:
#14 Ismerek pár lányt, akik már felnőttek és átlagban azt mondhatom, hogy olyanok, mint a normál testmagasságúak, csak "kicsiben".
Nem mondom, hogy nem akad közöttük olyan, akinek teltebb idomai vannak, de az arány még mindig változatlan a magasabb és a 160 alatti lányok esetében.
Ne általánosíts!
19/22 anonim válasza:
ahogy egy barátom megmondá : ha egy kanál mézzel több van a p*csájukban akkor igen
20/22 anonim válasza:
na hát ez engem meglepett,akkor nem kell annyira aggódjak,h csak 155 cm vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!