Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti szeretitek az alacson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szeretitek az alacsony csajokat?

Figyelt kérdés

160/50 vagyok, nőies testalkattal, mindig tűsarkúban járkálok, magasabb szeretnék lenni!

Ti mit gondoltok erről? Hasonló problémával küszködő csajok is írhatnak :D

2009. jún. 3. 00:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, 163 cm. Képtelen vagyok hosszabb ideig tűsarkúban lenni, a barátom mindig azt mondja, hogy kifejezetten a pici lányokat szereti, mert ők (természetesen legfőképpen én) olyan cukik :)
2009. jún. 3. 00:56
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nagyon szeretem az alacsony lányokat :) olyan kis törékenynek hatnak vagy nem tudom... :) (F/19)
2009. jún. 3. 00:58
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint kifejezetten szeretem az alacsony lányokat(tényleg olyan kis aranyosak) :D

Azokat akik magasabbak nálam, azokkal kapásból nem járnék. Az, hogy a nő alacsonyabb számomra azt sugallja, hogy védelemre szorul, míg ugyanez, egy két méter magas nőről kevésbé jut eszembe. 21/F

2009. jún. 3. 01:02
 4/22 anonim ***** válasza:
71%

bár én lány vagyok, női szemmel nézve, ha egy 160cm magas lány mellett látok egy 190-es fiút, engem elkap a nevetés, szóval van mikor nagyon brutálul néz ki, és "sétáltatod a kishugod" érzést kelt,és nem jön át, hogy az a csaj egy nő, egy igazi ízig vérig nő, mert csak a kislányt látom benne...ha max 10cm van a pár tagjai között, az még kinézetre okés...tudom, hogy nem a párok közti magasság különbség volt a kérdés, de női szemmel nem igazán tudok másra hivatkozni ebben a helyzetben, mint egy életszituációra (mivel még nem volt dolgom alacsony lánnyal :D)

egy 177 cm magas 20 éves lány :)

2009. jún. 3. 01:10
 5/22 anonim ***** válasza:
98%
Sokan szeretik, hidd el!
2009. jún. 3. 01:19
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

szia

szerintem ne aggódj emiatt.

Főleg, ha nőies az alkatod, semmi gond. Én kb 170 cm vagyok. de szívesebben lennék kisebb néha, mert sok tök jó fiú is alacsony, akinek én már magas vagyok, meg eleve nekem az a tapasztalatom, hogy a fiúk inkább a pici lányokat szeretik mint a magasakat.

szóval semmi gond. És ha sokszor zavar, hordj nyugodtan magassarkút.

2009. jún. 3. 02:04
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Szióka! Én is 160 cm körül vagyok, régen nagyon zavart. Törpillának hívtak a suliban is. De mára már megtapasztaltam, hogy a férfiak többségének az alacsony lányok jönnek be. Már örülök, hogy nem nőttem nagyobbra és direkt nem hordok tűsarkút sem:P Amúgy az én barátom 187 cm magas és nekem nem is kellene ennél alacsonyabb pasi, neki sem magasabb lány! Mindenki azt mondja, hogy jól nézünk ki együtt!

22/L

2009. jún. 3. 02:16
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és gondolj bele, alacsonyabb lánynak sokkal könnyebb pasit találni, mert szinte minden pasi magasabb nála:D

előző voltam

2009. jún. 3. 02:20
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem "probléma", nekem is bejönnek az alacsony jányok.
2009. jún. 3. 04:07
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

01.10-es lány!:)

Mért az szerintem sokkal-sokkal rosszabbul néz ki, ha a lány magasabb a fiúnál... De persze ízlések és pofonok:) Én 158 centi vagyok, és volt már nekem is magas párom, de szerintem nem is az a fontos, hogy valaki hány centi, mert ha valaki nőies és jól néz ki, akkor ez számít vagy nem? Amúgy ha meg vki csak azért nem jön veled össze mert alacsony vagy, akkior már régen mindegy. Tudom, sablonos, de igaz:)

2009. jún. 3. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!