Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti szeretitek az alacson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szeretitek az alacsony csajokat?

Figyelt kérdés

160/50 vagyok, nőies testalkattal, mindig tűsarkúban járkálok, magasabb szeretnék lenni!

Ti mit gondoltok erről? Hasonló problémával küszködő csajok is írhatnak :D

2009. jún. 3. 00:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj . Mihez képest kicsi? Egy 160 cm fiúhoz képest pont méret:D Ezen nem kell izgulni . Amúgyis a fiúk csak akkor szeretik a magas lányokat ha az a bizonyos magas lány még éppen alacsonyabb mint ő (ez a dolgok 90%igaz is lehet ugyanis nem sok magas nő alacsony férfi párt látni az utcán)Én is úgy vagyok vele hogy kisebb legyen a lány mint én (de azért egy bizonyos határokat ne haladjon meg ez a dolog) mondjuk nálam ezt nem olyan nehéz elérni mert én 186 cm es magasságommal átlagban magasabb vagyok szinte még a fiúknál is.
2009. jún. 3. 07:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
szia!én157cm magas vagyok alacsony.soha fiatal koromban sem volt probléma azzal hogy túl alacsony vagyok. volt magas barátom is és volt átlag magas is.szerintem ha tetszetek egymásnak én legalább is nem azt nézem hú ez a fiú 180 cm magas biztos hogy nem járunk vagy nem szeretne.nem a magasságod szereti hanem azt ami te vagy! már féjnél vagyok a párom183 cm semmi bajom vele és neki se a 157 cm mel .ja és még valmi vanb egy 13 éves fiam ő most annyi amennyi én olyan mint ha az öcsém lenne kb .
2009. jún. 3. 08:38
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bejönnek az alacsonyabb lányok, úgyhogy tényleg ne aggódj :) 21/F
2009. jún. 3. 09:51
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony csajokat igen, magassarkút nem szeretem.
2009. jún. 3. 10:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen magas a fiú. Én 195 cm magas vagyok, így a 175 cm alatti lányok máris fennakadnak az ösztönös szűrőn, ebben nincs semmi tudatosság, így vagyok "beállítva". De egy 180 alatti vagy ennél is alacsonyabb fiúnak természetesen inkább az alacsony lányok jönnek be, mint a náluk magasabbak. Sohasem volt dolgom 175-nél alacsonyabb lánnyal, a mostani párom 182 cm magas. De úgyis a 180-nál alacsonyabb férfiak vannak többségben, úgyhogy nem fog gondot okozni a magasságod. :)
2009. jún. 3. 10:07
 16/22 anonim válasza:
100%
Szerintem ne jarkalj mindig tusarkuba.En is 160 vagyok ra`adasul a magas pasik jonnek be:))Ez szerintem nem akadaly.Sot, az sem ha a lany akkora,mint a fiu,vagy esetleg nagyobb.Csak az erzesek szamitanak,es ez meretkulomsegtol fuggetlenul letre johet 2ember kozott. Soha nem ereztem ugy, hogy azert nem kapok meg valakit,mert alacsony vagyok
2009. jún. 3. 10:43
 17/22 anonim ***** válasza:

bizonyos határokon belül a magasság egyik félnél sem kritérium. nem azért fog veled összejönni valaki/vagy azért nem fog mert alacsony vagy :)

én sem vagyok magasabb nálad, és sosem aggasztott ez a dolog.

2009. jún. 3. 10:46
 18/22 anonim válasza:
92%
Ja es inkabb nem mondok semmit az 177 lanynak...Vagyis cs annyit:ahogy engem kishugnak neznek,teged nezhetnek novernek;)Elozo voltam
2009. jún. 3. 10:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 180cm vagyok. Sokszor azért nem megyek el bulizni, mert hülyén érzem magam, hogy majd minden embernél magasabb vagyok. A barátom majdnem 2méter, szerencsém, h rá találtam... mert magas,okos,helyes,kedves...és vele vehetek fel magassarkút is. Szal pasitéren is jó, hogy alacsony vagy. De nem beszélve a ruhákról. 30farmerből 1-2 ha jó rám...mert ugye aki magas, az vagy deszka vagy 150kg a ruhagyártók szerint...szerintem örülj, hogy nem nőttél nagyra...
2009. jún. 3. 11:53
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

160 nem alacsony!!!!! en 165 vagyok es ez teljesen atlagosnak szamit!

az alacsony az 150-155 korul van.

2009. jún. 3. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!