Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyiket szeretitek: magas lányokat, vagy alacsony lányokat?
Figyelt kérdés
alacsonyabbak: 150-167cm.
magasabbak: 168 cm felettiek!
2009. okt. 24. 20:59
3/19 anonim válasza:
az alacsony ...mondjuk en sem vagyok magas 170cm 15/F
4/19 anonim válasza:
alacsonyak. tök jó föléjük tornyosulni. mintha én lennék a védelmező és óvnom kell mindentől :) mondjuk ez alap de érted :D 18/F
6/19 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket annyira nem szeretem,mert itt minden fiú az alacsony lányokat szereti,és én meg 176cm vagyok:(
De legalább tudom ,hogy miért nincs még barátom!
8/19 anonim válasza:
21:09 én is 176cm vagyok és a barátom meg 187cm :D te is találsz magadnak magas pasit :)
9/19 anonim válasza:
alacsony, mivel én is csak 166cm vagyok..:S
17/F
10/19 anonim válasza:
Igen,mert sok Magyarországon az alacsony fiúk száma sok törpe van és persze,hogy nem magas lányt választ,mégha az is tetszik neki,mert az úgy hogy nézne ki!
Amúgy,ha megnyugtat szerintem a magas lányok sokkal nőiesebbek szép hosszú combok...hmmmmmm
Persze,hogy a magas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!