Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép vagyok? (képpel)

Szép vagyok? (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. júl. 7. 12:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
átlagos vagy, de a nyakassal van valami baj?
2012. júl. 7. 12:03
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem. Különösen a csücsöri kacsaszájas tükrös kép Nagyon szánalmas. De a 14 éves kisfiúknak biztos tetszel.
2012. júl. 7. 12:06
 3/14 anonim ***** válasza:
*nyakaddal
2012. júl. 7. 12:08
 4/14 anonim ***** válasza:
15%
Aranyos arcod van! :) Majd ha nagyobb leszel, a szemedet kihúzhatod szemceruzával, meg szempillaspirálal, és hidd el nagyobb hatást, tud elérni egy igéző szem, mint egy kipakolt tejcsárda! L/ 15
2012. júl. 7. 12:12
 5/14 anonim ***** válasza:
19%
Hát ha mindegyik ilyen átlagos lenne kedves első nem válogatnék annyit. Szerintem szép vagy. Mondjuk mintha már láttalak volna. Mindegy.
2012. júl. 7. 12:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha nem vágnál idétlen képet és nem fordítanád ki a nyakad, mintha el lenne törve?
2012. júl. 7. 12:26
 7/14 anonim ***** válasza:

Azért lehetsz ismerős, mert pár napja már raktál ki magadról képeket.

Szerintem aranyos arcod van. Egyedül ezek a pózolgatós, nyakkitörős képek nem jók. Kis bájos is lehetnél, de nálam ezek kiábrándítóak. Bár még pici vagy, szóval sokat fogsz változni :)

2012. júl. 7. 12:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Aranyos arcod van, de ezt a nyak elforgatásos dolgot, jobb lenne , ha hanyagolnád. Egyáltalán nem cuki és nem sexy. Remélem a szájcsücsörítéses dolog majd nem fog rád ragadni, de majd meglátjuk. Mindenesetre, ha jó képeket is akarsz.. ne forgasd el ennyire a nyakad.. olyan mintha görcsbe állt volna vagy ilyesmi.
2012. júl. 7. 12:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Cseppet sem.
2012. júl. 7. 13:20
 10/14 anonim ***** válasza:
2012. júl. 7. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!