Szép vagyok? (képpel)
Figyelt kérdés
www.kepfeltoltes.hu/view/120702/539775_3309614950673_344850548_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg2012. júl. 2. 11:50
1/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszel, bocsi. Ezektől a beállásoktól amúgy is hányok, de te különlegesen nevetségesen festesz ily pózban ekkora szemekkel.
3/13 anonim válasza:
Egy kis átalakítással különleges is lehetsz. Számomra a hajad elég igénytelennek tűnik (nem az a direkt-nagyon-laza-reggelről-felkelős, egyszerűen rossz). A színe sem tetszik, nem áll jól, én kipróbálnék egy sötétebb árnyalatot a helyedben. A fejformád jó, sok mindent ki lehet hozni. Az arckifejezést hagyd el, nem előnyös! Nagy a szemed és még meresztgeted is :) Szóval ezt ne. A szád formája szép, de ne csücsöríts vele. Ha felraknál egy szép, mosolygós, bájos képet, szerintem sok mindenkinek más lenne a véleménye! :)
5/13 anonim válasza:
Hát alapból lehet, hogy szép vagy, de ilyen csücsörítős, szemmeresztősen nem igazán. Nagy szemed van szóval nem kell még nagyobbra mereszteni!
6/13 anonim válasza:
ne haragudj de krva ijesztő a fejed
7/13 anonim válasza:
szerintem ez már undorítóan mű ><
8/13 anonim válasza:
szerintem mindenkinek más a szép. a szemeid nagyon szépek, és az átlagnál is szebb vagy. tehát így összegezve szerintem szép vagy! :)
10/13 anonim válasza:
Szerintem szép az arcod, csak sminkelni máshogy kellene, mert ettől a sminktől túl nagynak tűnnek a szemeid. de szerintem szép vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!