Érezted már azt, hogy a csúfságod miatt ellenségesen viszonyultak hozzád?!
Üdvözöllek. Amióta élek a külsőségekkel volt a problémám,
és őszintén szólva, már kezd elegem lenni belőle. Mondjátok az élet azért van, hogy kiszipolyozza az embert?!
Nem értem azokat embereket akik pusztán a külső alapján ítélnek, ez elárul róluk mindent, nem érdemes velük foglalkozni, sajna ilyen egyének mindig lesznek. Simán peregjen le Rólad.
Nekem is volt egy ilyen rút kiskacsa korszakom általános suliban > csúfolás. Középiskolában > be-beszólogatás, szóval igen, eléggé ellenségesen viszonyultak hozzám. Szerencsémre mára már kikupálódtam, viszont ezek igen mély nyomokat hagynak az érzékenyebb lelkületű emberekben, elég szomorú hogy ilyen világban élünk, ahol ha nem vagy 40-50 kg már nem is számítasz vonzónak.
Nekem is voltak gondjaim, általános iskolában, súly, haj stb.
Aztán középben én lettem az akit körberajongtak, lefogytam, levágattam a hajam, és lett egy szemüvegem. Nos hát aztán a suli szépe lettem, na onnantól kezdve boldog, boldogtalan a közelemben akart lenni. Ha végig mentem a folyosón mindenki arréb állt és büszke voltam magamra, hogy honnan indultam és hová érkeztem!És ma már nem rossz emlékként gondolok azokra az időkre! Hanem ha valaki meglát abból az időből, leesik az álla!
köszi a válaszokat! :) kedvesek vagytok!
ez biztató.. :)
Igen..folyamatosan megjegyzik még most is, természetesen a nagy orrom,a kis szám,és a bajuszomat. Igazából a számon,és az orromon nem tudok mit csinálni,hogy javíthassak,de a nagy helyzet az,hogy a bajuszomon sem. Egyszerűen annyira érzékeny,és annyira gyorsan nő vissza,hogy az hihetetlen.. ://
15/L
Esetleg küldhetnél magadról képet,hogy tényleg olyan csúnya vagy amilyennek látod magad,és adhatnék tippeket min változtass,ha már én nem tudok magamon. :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!