Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik! Fogyózzak még? (Kép! )

Pasik! Fogyózzak még? (Kép! )

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Kövérnek tartom magam. Azért fekve csináltam a képeket, mert pont azelőtt ettem, így tele hassal állva nem adna valós képet.

2009. júl. 10. 16:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogyózni kéne, hanem mozogni, tornázni...
2009. júl. 11. 00:11
 22/34 anonim ***** válasza:

fú ez télleg durva:O nem arra értem h ronda vagy vmi, hanem én még ilyet nem láttam, én vok aki írtam h nekem a fordított, oldalról baromi vékony szemből meg normál.

sztem hasizomra kéne edzeni..

am mindennek lelki oka van..aki combosabb az gyűjtöget, fél h nem lesz neki a jövőbe vmi..

aki pocakosabb annak meg nem jók az emberi kapcsolatai(ezt a lelkibetegségek lexikonba olvastam)

Ha gondolod írj privit, msnen beszélgetnénk akár a tornáról, akár a fogyózásról, én már majdnem egy hónapja mindekettőt csinálom, a tornát elég intenzíven. Ha felveszel msnre megtom mutatni a másik példát..mikor vki szemből szélesebb..

2009. júl. 11. 00:38
 23/34 A kérdező kommentje:

mondtam, hogy durva, de senki sem hitt nekem. Amúgy már fél éve minden nap 2 órát futok, lépegetőgépezek, hasizmozok, de látjátok, hasizom az semmi, tehát a felüléseket abba is hagytam, mert minek...:)Tisztára olyan a hasam, mint a kisgyerekeknek nem? de ők azt kinövik 3 éves korukra. na hát én nem:PAkármennyit sanyargatom magam - normális diétákkal - nem megy le. Most is szinte nincs is rajta felesleg, mégis kiáll. zerintem a gyomrom áll ki, de nem tudom miért...

msn-ezésről leszoktam. 3 éve hogy nem msn-ezek - hosszú történet... így vesztem össze a legjobb barátnőmmel, msn-ezésen keresztül, tehát valahogy msn-fóbiám van:D de azért köszi:)

2009. júl. 11. 08:46
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem a gyomrod áll ki ilyen az alkatod így születtél, ezt fogadd el.

Ha nem megy tényleg a zárt osztályon kötsz ki. A csontkovács talán helyre veri a gerincedet és nem fog előreállni a hasad, de az tuti, h tolószékbe kerülsz.

Én kemény epileptikumokat szedek és bármennyit fogyózom is seggre, combra, hasra karr a hízok. A legdurvább diéták sem segítenek, te meg itt nyavalyogsz. Nagyon szánalmas!

Nézz magadba és örülj annak, h ilyen vagy különben az egész életed elégedetlenséggel fog telni. :S

2009. júl. 11. 14:44
 25/34 anonim ***** válasza:
lehet van vmi ételallergiád, és nemis hájas a hasad, hanem egyszerűen csak puffadt. ébredés után is ilyen?
2009. júl. 11. 16:10
 26/34 A kérdező kommentje:

én is mindig azt mondom anyumnak, hogy azért áll ki, mert fel vagyok puffadva. reggel egyáltalán nem ilyen, akkor normális.

különben nem nyavajgok, csak kíváncsi voltam véleményekre. Csak mert kiskorom óta ilyen. egész életemben zavart, ezért mindig fogyóztam.

2009. júl. 11. 18:32
 27/34 A kérdező kommentje:

és az ételallergiát hogy lehet megállapítani? vérvétel kell hozzá? - mert nemrég volt vérvételem, és megvan még a papír.

valószínűleg apukámtól örököltem, mert neki is ugyanilyen a hasa:) bár rajta van egy kis felesleg (mert szeret magyarosan étkezni:)), de a hasa neki is durva.

már régen megfigyeltem, hogy laktóz-intoleranciám van, tehát nincs tejcukor lebontó enzimem...

Valaki segítsen!

2009. júl. 11. 19:10
 28/34 A kérdező kommentje:
amúgy mozgok eleget, most görkoriztam 13km-t, és 3 km-t futottam:) reggelre ugyanennyi van betervezve:)
2009. júl. 11. 19:14
 29/34 anonim ***** válasza:

Csak az előzőt tudom ismételni.

Fogadd el magad.

Csak ártasz magadnak ezzel az elégedetlenséggel. Foglald el magad olyan dolgokkal, amik kiteljesítik a személyiséged és vedd tudomásul, h az életedet nemkell a fogyókúrának szentelned.

Így első gondolatom az,h ez köti le az életed, meg a fogyózást körülvevő dolgok. Ez az életed 80%a... Ez szomorú.

2009. júl. 12. 15:03
 30/34 A kérdező kommentje:
erre inkább nem is mondok semmit... Csak azt, hogy ha egy kérdés alapján ítélsz egy embert, akkor vess magadra;)
2009. júl. 12. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!