Pasik! Fogyózzak még? (Kép! )
Kövérnek tartom magam. Azért fekve csináltam a képeket, mert pont azelőtt ettem, így tele hassal állva nem adna valós képet.
én meg pont fordítva vok:D oldalról fullgizda, szemből meg a csípőm miatt normális:D (de én is fogyozok:P)
Am sztem szemből jo vagy, meg a combod az okés, de majd megnézem az oldal fotot:P
picit gyúrhatsz hasra,hogy izmos legyen de egyébként jó az alakod.pont jó!már ne fogyj tényleg,csak izmosíts picit.
16L
Szerintem csak azért jöttél fel, hogy azt mondjuk jó vagy így, ahogy vagy és dicsérjünk...
nem értem minek akarsz fogyni, inkább csinálj valami hasznos dolgot, mert ez baromság. Fogyni annak kell, aki kövér. Azt pedig nem kéne kigúnyolni, mert szerintem biztos rosszul érzik magukat azok a nők, akiknek több feleslegük van. Te meg a semmi miatt aggódsz.
Inkább egyél rendesen.
Nem a testeddel van a baj, nekem azért nem kellenél, mert nem bírom elviselni a nyafogást, hogy "szerinted kövér vagyok?" és ha elvinnélek vacsorázni szerintem akkor se ennél... nem akartam bunkó lenni, csak már unom az ilyen lányokat, ne haragudj.
Lány vagyok, bocsi, hogy válaszolok. :D
Hát én jóval soványabb vagyok, de most is fogyózom, nem tudom miért....
Megértlek!!!:)
De szerintem neked (is) fölösleges, jó az alakod így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!