Gót, rokker lányok! Nektek milyen fiuk jönnekbe?
tetszik egy lány, teljesen normális külseje van, csak épp rokkot hallgat. Vagy vmi olyasmit én nem tudom de sokat mesélt vmi Imortalról(vagy inmoral nemtudom), de imponálni szeretnék neki a külsőmmel. hogy nézzek ki?
léci linkeljetek képeket!
egy: ha nem értesz hozzá, illetve nem szereted ezt a stílust akkor szerintem ne is akarj úgy kinézni.
kettő: a zenekar akikről mesélt az az Immortal, norvég balckmetál banda.
három: személy szerint nekem a hosszú hajú srácok tetszenek, és persze azok kikkel tudok a zenéről beszélgetni és egy az ízlésünk is.
szóval nem csak a külső meghatározó számomra...
de ha te csak azt látod ebből a stílusból, hogy hogy "kell" kinézni akkor, már ne is haragudj, de ne csináld, mert elsősorban nem erről szól.
látom nem érted, hogy mit írtunk itt neked:
ha nem érzed a stílust, ha nem hallgatsz ilyen zenét, akkor elég nevetségesen néznél ki ilyen pólókban.
fogalmad nincs arról, hogy ez miről szól, persze valamennyire mindenki másról ám sok tényezőben mégis ugyan arról.
ezek nem "fura" fazonok, hanem olyan emberek kik szeretik a metált és az öltözékükkel is kimutatják.
Legalább nem járatnád le magad ezzel a 'fura fazonok' dumával. Bár már én a kérdésben említett együttes nevétől is dobtam egy hátast. Minek írod oda, hogy miről mesél, ha egyszer sz*rt se tudsz róla, plusz még leírni se tudod?
Teljesen olyan érzésem van, hogy 1. vagy ilyen sík hülye vagy 2. vagy ilyen nemtörődöm flegma csávónak képzeled magad, aki még annyira sem méltatja az együttest(és mást se), hogy megnézze hogy kell leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!