Nem vagyok rokker, hordhatok bakancsot?
Tetszenek az acélbetétes bakancsok. Mit gondolnál, ha így látnál valakit? Milyen ruhákkal tudnám kombinálni?
18/f
aszongya rokker :D
vedd fel az acélbetkóst egy 5 számmal nagyobb lógós rappergatyához, és egy testhez simuló strasszköves pólót.
Szerintem ahhoz teljesen jó. Hordd, ha tetszik, bár szerintem meg fogsz benne sülni.
A tornacipő nyerőbb (:
Hát figyelj, ha nekem tetszene minden további nélkül felvenném. Ha meg valaki beszólna belelépnék vele a szájába :DD
De nekem egyáltalán nem tetszik, így ez nálam nem probléma ;D
Vedd fel nyugodtan, ha neked az tetszik. De ha kérdezik mondd meg, hogy nem tartod magad rockernek csak simán tetszik a cipő és kényelmes azért hordod.
Szerintem a kemény rockereket is csak az zavarja, ha valaki divatból hordja és rögtön rockernek képzeli magát, miközben csak egy pózer.
Ha egy sima hétköznapi ember felveszi, nem hiszem, hogy idegesítené őket különösebben. A többi embert meg nem igen érdekli, mindenki azt vesz fel, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!