Mit gondoltok olyasvalakiről, aki csak azért hord acélbetétes bakancsot, mert tetszik neki, de nem rokker? Furcsa mellette a hétköznapi, vegyes ruházat?
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 19:37
1/7 anonim válasza:
az acélbetétes bakancs csak azon fura (és ez érvényes más ruhákra is) aki nem tudja hordani
nézd meg magad vele
kérd ki mások véleményét
és hordd büszkén, mellesleg nem kell ahhoz rockernek lenni hogy hordd
egy segítőkész lány
2/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van, mindenki azt vegyen fel ami tetszik neki. Hülyeség, hogy a stílusok kisajátítják maguknak a cuccokat.
A kérdés további részéhez nem tudok hozzászólni én elegánsabban öltözködöm magamon el nem tudok képzelni a bakancsot pl egy zakóval :DDD szerintem ha jól kombinálod nem furcsa.
3/7 anonim válasza:
Hülyeség... -.- Egyik ismerősömnek is van 3 is, és köze nincs a rockerekhez. :D És tetszik neki azért hordja. Tényleg hülyeség ez a kisajátítósdi(a másik meg a sztereotípiásdi). :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, talán adtatok egy kis önbizalmat...
2009. dec. 31. 13:58
5/7 anonim válasza:
én sem vagyok rocker, de hordok acélbetétes bakancsot. 15 sorosat:) kényelmes, szeretem. akinek nem tetszik, az így járt.
6/7 Dorian Gray válasza:
ez a tinik mániája az ilyen probléma...:D mindenki hordja azt ami neki tetszik.
7/7 anonim válasza:
hétköznapi ruha? érdekes lenne fehér feszülős gatya meg ratyi vasalt haj bakancsal.. amugyis miaz hogy 'rokker'?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!