Nekem tetszik:) de az csak akkor jó ha a pasinakis tetszik,nem a menőség miatt.ja és csak a pici négyzet jön be nekem:D
2012. júl. 5. 15:04
2/9 anonim válasza:
Nem jönnek be, nekem nem tetszik, ha egy srác fülbevalót hord, főleg ha köves.
2012. júl. 5. 15:04
3/9 anonim válasza:
Nekem semmi bajom velük... :) Nem azért mert menő vagy nem, de nekem nincs bajom vele.... :) csak ahhoz kell egy fajta haj, nem lehet csak úgy... :) pl nézd meg őket, nekik van fülbevlójuk, de nem zavar:
Ezek a kicsi izék (studs nemtom magyarul hogy van) nem zavarnak
15/L
2012. júl. 5. 15:11
4/9 anonim válasza:
Ne ted... Na jó, nekem mindegy, amúgy sem ismerlek, csak első reakció volt. Nekem abszolút nem tetszenek, főleg a 200 forintos, gyémánt behatású kínai fülbevalós srácok.:D -.-" És pont amit írtál, mert akkor ezek szerint te is azért akarod átlövetni a füled, mert hogy az "olyan menőőő". -.-" Max. olyan fülbevalós fiúk jönnek be, akik tényleg egyéniségek, normális, fiús rucikban járnak, nem a mai elfuserált trend szerint öltözködnek magyarul és mondjuk nekik elnézem a fülükben mondjuk a tüske fülbevalót, vagy valami tényleg férfiast, ha lehet fülbevalóba olyat mondani.
2012. júl. 5. 15:14
5/9 anonim válasza:
Nem én írtam ki éppen azt a sok linkeset... de azt tudom hogy nem kínai hanem Koreai.Ha nem tudod inkább ázsiait írj mint hogy hülyeséget.
~ Nekem tettszik a fiúk fülébe.De nem az a csillogós.A töbib már jöhet.
2012. júl. 5. 16:01
6/9 A kérdező kommentje:
Oké köszi! De ha a csillogós nem az oké? De akkor milyen?
2012. júl. 5. 20:48
7/9 anonim válasza:
Bocsi, nem kínai srácokat akartam írni, hanem kínai fülbevalót(kínai üzletben kapható 200 forintos fülbevalókat szerettem volna felhozni példaként). :)
Szerintem pasiknak a tüske, meg hasonlók okésak. Itt van 1-2, bár itt is akad kicsit csilli-villis, gyorsan most ezt tudtam előhalászni. Ilyeneket találsz üzletben is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!