A fiúknak/férfiaknak miért a bal fülükben van a fülbevaló?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 22:41
1/17 anonim válasza:
Egy régi megszokásból, amikor valószínű, te még nem is éltél. :)
2/17 A kérdező kommentje:
Egy kicsit bővebben...
2010. dec. 21. 22:48
3/17 anonim válasza:
Mert régen volt olyan mondás, hogy a jobboldalra csak a melegek teszik. :S Mondjuk nem hiszem, hogy tényleg ez az oka, de nekem is bal van kilövetve. Mondjuk fuxot már nem hordok, de a lyukam még meg van. :)
4/17 anonim válasza:
Tényleg volt olyan hiedelem hogy aki a jobb fülébe hordja a fülbevalót, az meleg. Ma már ez valamennyire lecsengett, már csak azért is, mert ma már mind a két fülükben is viselik a fiúk is, ha nem is mindenki.
5/17 anonim válasza:
Nekem? fülbevaló? bláhh!
lányon sem jön be annyira, nemhogy még én hordjam lol :D
6/17 A kérdező kommentje:
Szóval ha a jobb fülembe rakom, akkor meleg vagyok. Csak úgy egyik pillanatról a másikra. Szerintem ezt valaki kitalálta, a többi meg ment utána. A bal fülbe tett fülbevaló mit "jelent"?
2010. dec. 22. 00:03
7/17 anonim válasza:
Ha jól tudom, k*rva régen a kalózok, meg egyéb tengerészek jegygyűrű helyett fülbevalót hordtak, mert azt nem veszítik el. A fülbevaló egyik párja az ő fülükben volt a másik pedig a feleségük fülében.
9/17 anonim válasza:
Régen tényleg az volt h aki a jobb fülébe rakja, az meleg! Nézd meg pl Elton John-t hogy neki melyik fülében van!
És nem attól leszel meleg, h a jobb füledben van, hanem akkor rakod abba ha meleg vagy (legalábbis régen ez volt)!
10/17 Vivike0918 válasza:
Ha a jobban van az aszt jelenti hogy b***vagy a balban van akkor meg menő legalábis ezt mondják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!