Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A fiúknak/férfiaknak miért a...

A fiúknak/férfiaknak miért a bal fülükben van a fülbevaló?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 22:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé érdekes gondolat, én azért akarom a bal fülembe rakni a fülest mert minden balra rakok. Gyűrűt a bal kézre, csuklószorítót is, órát is, mindent. De azért érdekes hogy pont akkor meleg valaki ha a jobba teszi. :D Valami jobb oldal ellenis találhatta ki ezt a dilit. :P
2012. dec. 22. 08:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Még mindig nem kaptam kielégítö választ, hogy miért a jobb fülbe tett fülbevaló jelenti a férfiaknál a homoszexualitást, de köszönöm a hozzászólásokat.
2012. dec. 22. 09:35
 13/17 anonim válasza:
85%
Egészen egyszerűen annyi, hogy egyszer ezt valaki kitalálta, és a többi ment utána. Ha a jobb füledbe raknál fülbevalót fiú létedre, mindenki egyből rávágná, hogy b*zi vagy, még én is, mert a b*zik is jól tudják, hova rakja a fajtájuk a fülbevalót, vagyis a jobb fülbe. Magyarul ők tudatosan rakják a jobb fülbe, mert tudják, hogy ezzel azt fejezik ki, hogy ők b*zik. Ha mindkettő füledben van, az nem b*zis, semmivel se másabb, mintha csak a balban lenne, csak az a gáz vele, hogy ha mondjuk valaki csak a jobb oldaladról lát téged, még a végén ferdehajlamúnak néz xD Anno én is ezért csak a balba raktam, pedig leginkább Eminem-re akartam hasonlítani, ő pedig mind kettőben hordott, és annak idején ő volt a legnagyobb b*zi ellenző a földön. Ennyi, erre nincs több magyarázat szerintem. Tudom, hogy valószínűleg olyan választ vársz, ami mondjuk egy történelem könyvben lenne, de sajnos senki sem tudja. Annyit viszont még hozzá lehet fűzni, hogy Mozart is a bal fülében hordott, mert állítólag az ő idejében a fiúknak szerencsét hozott a bal fülben hordott fülbevaló. Aztán később ha jól emlékszem, első sorban zenészek hordtak a bal fülükben fülbevalót. Remélem valamennyire kielégítő volt a válasz azért.
2013. ápr. 5. 22:01
 14/17 Gina020 válasza:
74%
Én anno azt hallottam a töri tanáromtól, hogy a kalózoktól indult ez a szokás, mert amikor meghaltak a fülükben lévő fülbevalóval fizették ki a papnak a temetésüket. A jobb fülben lévő fülbevalóval jelzik, hogy melegek. És ha jól emlékszem, akkor volt vmi ilyesmi a sárga kendő hordásakor is... Szerintem meg ne hordjon semmilyen fülbevalót egy férfi, nekem egyáltalán nem tetszik. :D
2013. szept. 7. 07:37
 15/17 anonim válasza:
100%
Ross is a bal fülébe lövette, Chandlerék mégis szivatták érte... ("Te tudtad, hogy a Wham már feloszlott?")
2014. aug. 12. 23:46
 16/17 anonim válasza:
75%

[link]

Aladdinban a dzsinnek is a jobban van, mindig tudtam, hogy azért van köcsögben.

2015. aug. 25. 11:42
 17/17 ZsoltiGo válasza:
Szerintem meg nagyon sok hülye ember van, és ez ilyenkor derül ki. Aki ebből problémát csinál, és gyártja az idióta ideológiáit, annak baj van a toronyban rendesen. Tök mind1, melyik fülben van! Kedves előttem kommentelőknek javaslom, olvasson egy kis történelmet. Több mint 7000(!) évre nyúlik vissza ez a sztori. Akkoriban pláne nem csináltak ebből kérdést az egyiptomiak, maják, inkák, stb, hogy meleg, vagy nem meleg oldal. :)
2022. dec. 18. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!