A fiúknak tetszik az ilyen fenék? (kép)
Figyelt kérdés
Nem az enyém, de szerintem elég jó, nem tudom más mit gondol róla. Hogy lehetne ilyen az enyém is?
2012. júl. 3. 15:55
2/11 anonim válasza:
De ez a tiéd és bocs, nem valami nagy szám.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem az enyém. Azért írtam hogy hogyan lehet ilyet elérni. Futással, fogyókúrával hogyan. Vagy ez csak adottság?
2012. júl. 3. 16:02
4/11 anonim válasza:
De hiszen ez nem szép,és nem is formás. Csak egy fenék..Nem szép a látvány így összességében sem.
6/11 A kérdező kommentje:
Na igen, ez tényleg szép amit linkeltél. *_*
Csak mert ez a lány aki a képen van olyan beképzelt, meg szépnek állítja be magát, meg csomó pasi oda van érte. Ezért is kérdeztem hogy ez tényleg jó-e mint ahogy ő annyira büszke rá.
2012. júl. 3. 16:10
7/11 anonim válasza:
Amit linkeltél, az egáltalán nem jön be... Sőt, kicsit undorodom is tőle.
De a válaszadóknál a link, na azon van néznivaló! :)
8/11 laci911 válasza:
A Googles kép szerintem nagyon is ott van de !az adotság.nem mindenkinek lehet olyan.
9/11 anonim válasza:
Kérdező: minek ez a sok kamu. Kiraktad a fenekedet, ezzel a maszlaggal, mert azt hitted majd itt mindenki el lesz ájulva tőle, most hogy meg nem tetszik a kutyának sem, már hirtelen az előző kamudat sem vállalod. Nevetséges kis liba vagy.
10/11 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval, de ha még igazat is írtál, akkor meg főleg szánalmas, hogy gíy akarsz másokat kibeszélni, meg fikáztatni. Össze-vissza hazudozol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!