Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Duci lányok! Hogyan vagytok...

Duci lányok! Hogyan vagytok képesek magatokat jól érezni a strandon? Én főleg hasra és derékra hízok, szerdán mennénk strandra, de már gyomorgörcsöm van miatta, ráadásul lassan meg is kell jönnie és fel vagyok puffadva és vizesedve.

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 19:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
tényleg kell érte tenni,mert ha nincs eredménye,akkor is jó érzéssel tölt el,hogy te próbálkozol,és hamarosan látszani fog.
2012. júl. 2. 21:00
 12/15 anonim válasza:
Csak, hogy tőlem tudd, inkabb lennek picit ducibb az olyan sexy. Felszívodasi zavarral küzdök es 46kg fogytam. Utalom magam es latom, h neznek az emberek. Szinte mindenki megszol, hogy betegesen vekony vagyok amivel nagyon megbantanak. Itt a nyar. Mindenemből kifogytam. Srand... Ahhhhh. Szoval menj nyugodtan, nem fognak csúfolni! :-)
2012. júl. 2. 21:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Miből gondoljátok hogy nem teszek ellene? Ezt egy szóval sem említettem...
2012. júl. 2. 22:06
 14/15 anonim ***** válasza:

A 2. hozzászóló vagyok.

Én is próbálok tenni ellene, de vannak olyanok is, akik betegség miatt kövérek, ezek is már előítéletek.

2012. júl. 4. 18:19
 15/15 anonim ***** válasza:
....
2012. júl. 24. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!