Kis mellek? Van valakinek esetleg ilyen problémája? Bővebben.
Figyelt kérdés
Sziasztok,
az lenne a problémám, hogy kicsik a melleim. Olvasgattam itt különböző válaszokat, és többnyire azt írták, hogy genetika, illetve, hogy a vékony lányoknak kisebb van. Én viszont nem vagyok sem vékony, illetve a családomban sincsenek ilyen kis mellű nők. 85B-s melltartó hordok egyébként.
20/L
2012. júl. 1. 18:35
1/8 anonim válasza:
Kis mell = A kosár vagy AA. B kosár az átlag méret.
2/8 A kérdező kommentje:
nos akkor átlag... de én nagyon kicsinek látom.
2012. júl. 1. 18:55
3/8 anonim válasza:
Mindenkinek van valami kis problémája a külsejével. Csak valaki vagy elfogadja, vagy változtat rajta(ha lehet), vagy kesereg. Ez egy ilyen játék.
4/8 anonim válasza:
Nem a 85B-s mell a kicsi....a 70A-s, na AZ kicsi!
5/8 anonim válasza:
Nekem van kicsi a magam 75A méretemmel..85B az elég jó..sőőőt..
6/8 sweetsugar válasza:
Szerintem a te melled egyáltalán nem kicsi:)Mondjuk lehet azért látod kicsinek,mert magas vagy:)
7/8 anonim válasza:
A 85B az tökéletes, maximum nem arányos a testeddel, azért láthatod kicsinek
8/8 anonim válasza:
A 85 B-s egyáltalán nem kicsi. Nekem 70 AA-s a mellem. Na,az a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!