Volt már valakinek problémája ezzel az online parfümériával? Pl. Nem eredeti parfüm
2011. dec. 2. 20:31
1/4 anonim válasza:
Volt. Nem volt eredeti.... 2szer is adtam pedig esélyt nekik...
2/4 anonim válasza:
Jó lenne, ha jönnének mástól is vélemények... hogy nemcsak velem történt meg...
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem az enyém sem eredeti, mert nagyon hasonlít de valahogy mégsem ugyanaz, van valami fémes illata, és a tartóssága, hát... Pink Sugart vettem próbaképp, köztudottan nagyon tartós illat és max két fújás kell csak és egész nap illatfelhőben úszol, de evvel nem vagy 6-8 fújás kell, hogy érződjön és így is csak én érzem vagy aki intimebb kapcsolatba kerül velem. Nagy csalódás! Nem, tudom máshonnan merjek-e rendelni még ezek után. Mondjuk most ez 100ml-s volt lehet, hogy kisebb kiszerelésben több esély van eredetire.
2012. jan. 16. 07:35
4/4 anonim válasza:
Sajnos azt használja ki a "cég", hogy a hétköznapi felhasználó nem parfümszakértő, így már önmaga is elbizonytalanodik, amikor a kedves fiatalember megpróbál meggyőzni arról, hogy lehet ma másabb hangulatban van a naív ügyfél, és biztosan másképp érzi. Én messze elkerülöm a parfum.hu-t. Engem ne nézzen hülyének, évek óta használok egy illatot, felismerem tán, ha wc illatosító szaga van annak, amit megpróbál rámtukmálni... egy jó kis ellenőrzés (eredetvizsgálat) nem ártana nála...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!