Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a vélemény az alakomról?

Mi a vélemény az alakomról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. jún. 30. 15:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
sztem nagyon csinos :)
2012. jún. 30. 21:57
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hizz azert, hogy nagyobb legyen amelled, mert akkor mindenhova hiznal, az meg nem jo. Vannak olyan pasik akik pont az ekkora melleket szeretik, vagy akiknek ez nem szamit.
2012. jún. 30. 22:00
 13/23 sweetsugar ***** válasza:
Nagyon jó alakod van:)
2012. jún. 30. 22:09
 14/23 anonim ***** válasza:
81%

Hűű...az ilyen alakkal rendelkező lányok a gyengéim...minden stimmel, még az apró mellek is, odavagyok értük.

20/F

2012. júl. 1. 00:06
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi így is
2012. júl. 1. 14:51
 16/23 anonim ***** válasza:
Dugnálak.
2012. júl. 2. 14:09
 17/23 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen alakom van, nekem ez a normális :)

17/L

2012. júl. 3. 19:30
 18/23 anonim ***** válasza:

szép:) szerintem sem kell feltétlenül híznod, mert látszik hogy olyan alkatú vagy,hogy inkább a derekadra és a combodra menne,mint a melledre:/ de azért irigyellek:)

17/l

2012. júl. 3. 21:06
 19/23 anonim ***** válasza:
73%

A rosszindulatú megjegyzésekkel szerintem ne törődjél.

Pontosan tökéletes az alkatod, Jézusom, homokóra alkatod van, na ez az ideális női test....gyönyörű ívű csípő, tökéletes combikák, mint akit kifejlesztettek. A derekadnál az az ív valami eszméletlen, a melled ehhez a testhez pont arányos.

Biztos vagyok benne hogy irigységből írják amit írnak.

De a kételyek eloszlatása miatt: írd be a google-ba, hogy perfect woman body, és a képeket nézd. Ugyanilyen alakok fognak elő jönni, de még azok sincsenek ilyen arányosan és gyönyörűek!

Tényleg igaz az, hogy az irigyek úgy csökkentik magukban a frusztrációt, hogy leszólják a másikat...Szerintem te is látod, hogy a modelleknek nincs ilyen adottságuk. Arányos vagy, van mit fogni rajtad (nem igaz, hogy vékony vagy), nekem is pont ilyen az alakom, ezért is keltem a védelmedre. :)

Szóval pont van mit fogni rajtunk, van combi, fenék, ezt az alkatot ha egy férfi meglátja közelről...

Azzal se törődjél, hogy azt írják egyesek, hogy nincs melled, igenis van! És legyünk büszkék az alakunkra!

Gondolom most egy páran beképzeltnek fognak nevezni, de nem érdekel. Nem tudom te hogy vagy ezzel, de tudod mire vagyok büszke? Hogy ilyen alakkal sem öltözködöm hivalkodóan. Nem teszem ki mindenemet, nem járok úgy hogy ki van a hasam vagy a mellem, meg olyan cicanadrágot sem veszek fel, ami olyan "fogd meg a seggem" stílusú, amilyet a lányok vesznek fel manapság.

Erre legyünk büszkék, hogy arányos, tökéletes testünk van de nem lettünk magamutogatóak, sem tömeghajhászok! :)

20/l

2012. júl. 3. 22:29
 20/23 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólónak üzenem, hogy a kérdezőnek pont, hogy nem homokóra alkata van, hanem körte.

Ha megnézed ezt a képet, látod, hogy körte:

(azaz a válla keskeny, cicik kisebbek, de a csípő szélesebb, a comb is erősebb)

[link]

Azt mondják, hogy a tökéletes test a homokóra, pedig szerintem ez azért nem így van. De ettől függetlenül a kérdező nagyon csinos, és szép testű, tehát ez nem kötekedés! :)

2012. júl. 10. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!